Килимок розвиваючий з дугами 5в1 Тiny Love Різнокольорове сафарі

КОД ТОВАРУ: 125935
  • Килимок розвиваючий з дугами 5в1 Тiny Love Різнокольорове сафарі
  • Килимок розвиваючий з дугами 5в1 Тiny Love Різнокольорове сафарі - Фото №2
  • Килимок розвиваючий з дугами 5в1 Тiny Love Різнокольорове сафарі - Фото №3
Килимок розвиваючий з дугами 5в1 Тiny Love Різнокольорове сафарі
Тип: килимок. Розмір: 106 х 114 см. Матеріал: бавовна, поліестер. Висота: 45 см. В комплекті: 3 брязкальця, прорізувач для зубів, 4 м'яких іграшки, Світломузична пластмасова іграшка, 2 дуги, безпечне дзеркало.
Tiny Love
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 077 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 277 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Килимки
АРТИКУЛ
1201806830
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Килимок розвиваючий з дугами 5в1 Тiny Love Різнокольорове сафарі - підійде для малюків від самого народження і старше. Комфортний м'який килимок має піднімаються борти на кнопках, в складеному стані формується безпечна зона для малятка. На дуги можлива установка брязкалець та іграшок в будь-якому положенні, що дає більше можливості різноманітності ігор. Дуги мають безпечне надійне кріплення, тому дитина не зможе зламати каркас або завдати собі шкоди. На самому килимку розміщені інтерактивні барвисті малюнки, які розробляють тактильну чутливість, моторику, розвивають м'язи. Дотик до елементів намальованого тваринного супроводжується певною мелодією. Невелике дзеркало в м'якому фиксаторе дозволить дитині пізнавати себе, лепетати зі своїм відображенням.

У комплект входить пластмасова музична іграшка, яка є фіксатором для дуг, завдяки чому дуги можна встановить під зручним кутом. Брати і укладати дитину на килимок ліг до про і зручно. Нависають над головою брязкальця і іграшки сприяють розвитку м'язового каркаса: дитина швидше навчиться піднімати і повертати голову, перевертатися на бік. Можливо різне використання килимка - з бортами, без бортів, без дуг для старших дітей.

особливості:

- м'яке підставу;

- бортики для безпеки;

- іграшки, брязкальця і прорізувачі в комплекті;

- 2 відстібаються дуги;

- елементи для розвиток моторики, пам'яті, м'язового каркаса;

- музична іграшка 7 режимів.

Характеристики:

Тип: килимок;

Розмір: 106 х 114 см;

Матеріал: бавовна, поліестер;

Висота: 45 см;

У комплекті: 3 брязкальця, прорізувач для зубів, 4 м'яких іграшки, Світломузична пластмасова іграшка, 2 дуги, безпечне дзеркало.

Виробник: Tiny Love (Ізраїль)

Tiny Love - спеціалізується на виготовленні дитячих розвиваючих іграшок, колясок, компактної багатофункціональної дитячих меблів. Головний офіс знаходиться Ізраїлі, має більше 30 філій в Північній, Південній і Центральній Америці, Європі, на Близькому Сході і Австралії. Вся продукція бренду, торгової марки "Tiny Love" відповідає найвищим світовим стандартам для дитячих іграшок і виготовлена з екологічно безпечних матеріалів.

 


Килимок розвиваючий з дугами 5в1 Тiny Love Різнокольорове сафарі купити за вигідною ціною 2 077 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Развивающие коврики таких торгових марок, як наприклад: Tiny Love в інтернет-магазині Терраспорт
Килимок розвиваючий з дугами 5в1 Тiny Love Різнокольорове сафарі Килимок розвиваючий з дугами 5в1 Тiny Love Різнокольорове сафарі - Фото №2 Килимок розвиваючий з дугами 5в1 Тiny Love Різнокольорове сафарі - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Килимок розвиваючий з дугами 5в1 Тiny Love Різнокольорове сафарі"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розвиваючі килимки

Давно мрієте зайнятися спортом? Килимок розвиваючий з дугами 5в1 Тiny Love Різнокольорове сафарі буде Вашим першим кроком. В « Розвиваючі килимки » є все, що необхідно спортсмену. Розвиваючі килимки здивує Вас своєю якістю. Килимок дитячий для фітнесу і розваг , Килимок дитячий для фітнесу і розваг і Килимок дитячий для фітнесу і розваг від знаменитих світових виробників 9273 Ви знайдете в нашому розділі Розвиваючі килимки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Розвиваючі килимки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн