Каталка Bino "Пінгвін" 81569

КОД ТОВАРУ: 154534
  • Каталка Bino "Пінгвін" 81569
Каталка Bino
Тип: каталка. Матеріал: дерево. Розмір каталки: 8x20x58 см. Особливості: для дітей від одного року; у вигляді пінгвіна з ластами; екологічний і нешкідливий матеріал; якісно оброблене дерево; зручна ручка.
Bino
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
300 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 40 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
81569
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Каталка Bino "Пінгвін" 81569 - прекрасний подарунок малюкові, який вже робить перші кроки. Розвивається логічне мислення у дитини, його аналітичні здібності, увагу і слух, координацію руху, стимулює більше ходити. Каталочки дуже подобаються діткам, їх просто захоплює процес штовхання перед собою якогось предмета, а, особливо, якщо при цьому щось гуркоче і обертається. Особливо малятку сподобаються шльопають по підлозі ласти пінгвіна під час обертання коліс.

особливості:
- для дітей від одного року;
- у вигляді пінгвіна з ластами;
- екологічний і нешкідливий матеріал;
- якісно оброблене дерево;
- зручна ручка.

Характеристики:
Тип:
каталка;
Матеріал: дерево;
Розмір каталки: 8x20x58 см.

Виробник: Bino (Німеччина).
Німецька якість товарів Bino вражає і радує вже багато років українських покупців. Продукція спрямована на допомогу у всебічному розвитку дітей за допомогою гри. Номенклатура товарів, що випускаються велика, кожен знайде щось особливе для своєї дитини.

Каталка Bino "Пінгвін" 81569 купити по які завищеною вартістю 300 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Детский транспорт таких брендів, як наприклад: Bino в каталозі Терра Спорт
Каталка Bino "Пінгвін" 81569

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Каталка Bino "Пінгвін" 81569"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячий транспорт

Давно планували зайнятися фігурою? Каталка Bino "Пінгвін" 81569 буде Вашим першим кроком. В « Дитячий транспорт » знайдеться все, що Вам знадобиться. Дитячий транспорт здивує Вас своєю якістю. Квадроцикл електричний дитячий Profi Bambi фіолетовий , Квадроцикл електричний дитячий Profi Bambi фіолетовий і Квадроцикл електричний дитячий Profi Bambi фіолетовий від знаменитих світових виробників 1176 Ви зможете побачити в нашій категорії Дитячий транспорт . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Дитячий транспорт . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн