Каструля Jetboil FluxRing Sumo Titanium companion cup 1,8 л

КОД ТОВАРУ: 81367
  • Каструля Jetboil FluxRing Sumo Titanium companion cup 1,8 л
  • Каструля Jetboil FluxRing Sumo Titanium companion cup 1,8 л - Фото №2
Каструля Jetboil FluxRing Sumo Titanium companion cup 1,8 л
Матеріал: титан. Обсяг: 1,8 л. Вага: 225 г. Розміри: 125 x 210 мм.
Jetboil
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
5 501 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 734 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Каструля
Тип
Каструлі, пароварки, фритюрниці
АРТИКУЛ
JB CCP180-SUMTI
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велика (на 1,8 л) каструля Jetboil FluxRing Sumo Titanium companion cup приготує вам їжу швидко і якісно, при цьому її перевагою є ще помірне споживання пального. Якщо дану модель каструлі використовувати разом з всесезонной пальником Sol, то Sumo перетвориться в розтоплюють сніг теплостанцію. При цьому Sumo кріпиться прямо на пальник Jetboil.
Для невеликих компаній каструля Jetboil FluxRing Sumo Titanium companion cup - це просто знахідка, адже тоді можна готувати на всіх і не переживати за витрату палива. Каструля досить містка: всередину можна покласти цілу систему Sol або Zip зі 100 г балоном палива.
Найголовнішою відмінністю цієї каструлі є те, що вона зроблена з титану - запорука довговічного і надійного використання.

Особливості каструлі:
- титанова каструля об'ємом 1,8 л;
- можна помістити газовий балон 450 г або балон 230 г і пальник, або два балони по 230 г;
- ізолюючий неопреновий чохол;
- можливість використовувати нижню кришку в якості чашки або тарілки;
- сумісна з системами Jetboil Sol, Zip, Flash і PCS.

Каструля Jetboil FluxRing Sumo Titanium companion cup - впевненість і надійність в будь-яких умовах!

Характеристики:
Матеріал: титан.
Обсяг: 1,8 л.
Вага: 225 г.
Розміри: 125 x 210 мм.

Виробник: Jetboil (США).
Дуайт Аспінвол і Перрі Доуст - двоє друзів-альпініста, у яких у 2003 році виникла ідея створення спеціального посуду, яка була б максимально зручною в різних умовах. Так з'явилися перші каструлі зі спеціальним радіаторним кільцем знизу, яке значно скорочувало час закипання води і в два рази заощаджувало витрата газу, завдяки високій теплопровідності. Після ряду експериментів і поліпшень з'явилася унікальна продукція, відома сьогодні під маркою Jetboil. Продукція здобула велику популярність і зараз використовується в багатьох країнах, в т.ч. і рятувальними службами. З продукцією Jetboil ви зможете приготувати їжу в будь-якому місці і навіть прямо на ходу, не зупиняючись на привал.


Каструля Jetboil FluxRing Sumo Titanium companion cup 1,8 л купити за вигідною ціною 5 501 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Кастрюли для кемпинга таких торгових марок, як наприклад: Jetboil в онлайн магазині Терра Спорт
Каструля Jetboil FluxRing Sumo Titanium companion cup 1,8 л Каструля Jetboil FluxRing Sumo Titanium companion cup 1,8 л - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Каструля Jetboil FluxRing Sumo Titanium companion cup 1,8 л"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Каструлі для кемпінгу

Давно мрієте зайнятися спортом? Каструля Jetboil FluxRing Sumo Titanium companion cup 1,8 л буде Вашим першим кроком. В « Каструлі для кемпінгу » є все, що необхідно спортсмену. Каструлі для кемпінгу здивує Вас своєю якістю. Каструля Highlander Cook Pot (926375), 2.6л , Каструля Highlander Cook Pot (926375), 2.6л і Каструля Highlander Cook Pot (926375), 2.6л від знаменитих світових виробників 6291 Ви знайдете в нашому розділі Каструлі для кемпінгу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Каструлі для кемпінгу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн