Капрі стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Capri

КОД ТОВАРУ: 77625
  • Капрі стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Capri
  • Капрі стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Capri - Фото №2
  • Капрі стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Capri - Фото №3
  • Капрі стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Capri - Фото №4
Капрі стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Capri
Створено бездоганний силует, і ваше відображення в дзеркалах спортзалу буде радувати Вас. При цьому капрі ідеально комфортні, ергономічні, не утрудняють рухів і забезпечують повну підтримку протягом всього тренування. Високий пояс підтримує ваше тіло, навіть коли ви нахиляєтеся. Спеціальний крій сформує красиву форму ваших ніг, дозволяючи при цьому вам вільно рухатися. Плоскі шви захистять вас від появи почервоніння і натирання. Система Dri-FIT гарантує чудову гігроскопічність. Штани розробляються відповідно до розмірів одягу, але якщо Вам некомфортна сильна компресія, рекомендуємо вам брати капрі на розмір більше.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 389 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 185 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XS, S, M, L
Тип
Спортивні штани
АРТИКУЛ
548518-010
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Штани стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Pant - створена бездоганний силует, і ваше відображення в дзеркалах спортзалу буде радувати Вас. При цьому капрі ідеально комфортні, ергономічні, не утрудняють рухів і забезпечують повну підтримку протягом всього тренування. Високий пояс підтримує ваше тіло, навіть коли ви нахиляєтеся.
Спеціальний крій сформує красиву форму ваших ніг, дозволяючи при цьому вам вільно рухатися. Плоскі шви захистять вас від появи почервоніння і натирання. Система Dri-FIT гарантує чудову гігроскопічність.
Штани розробляються відповідно до розмірів одягу, але якщо Вам некомфортна сильна компресія, рекомендуємо вам брати капрі на розмір більше.

Особливості капрі:
- для міжсезоння;
- гігроскопічна;
- стягуючі.

Штани стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Pant - ідеальний силует і прекрасний настрій!

Характеристики:
Склад: еластан 20%, нейлон 80%.
Тип: стягуючі.
Розміри: XS, S, M, L.
Колір: чорний.

Виробник: Nike.
Nike - один зі світових лідерів з випуску спортивного інвентарю та одягу. Компанія досягла цього за рахунок постійних інновацій та незаперечного якості своїх товарів. Одяг Nike популярна в будь-якій точці світу, що підтверджує високий статус компанії.

Капрі стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Capri купити за вигідною ціною 1 389 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Женская одежда для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Nike в інтернет-магазині Терраспорт
Капрі стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Capri Капрі стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Capri - Фото №2 Капрі стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Capri - Фото №3 Капрі стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Capri - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Капрі стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Capri"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночий одяг для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Капрі стягуючі тренувальні Nike Sculpt Tight Capri буде Вашим першим кроком. В « Жіночий одяг для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Жіночий одяг для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Брюки женские спортивные Nike Legend 2.0 Ti Poly Pant - M , Брюки женские спортивные Nike Legend 2.0 Ti Poly Pant - M і Брюки женские спортивные Nike Legend 2.0 Ti Poly Pant - M від знаменитих світових виробників 4097 Ви знайдете в нашому розділі Жіночий одяг для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночий одяг для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн