Пов'язка капітанська Yakimasport (100062)

КОД ТОВАРУ: 329045
  • Пов'язка капітанська Yakimasport (100062)
Пов'язка капітанська Yakimasport (100062)
Капітанська пов'язка Yakimasport - це елемент екіпіровки футболіста, визнаного лідера колективу - капітана команди. На сайті інтернет магазину футбольного інвентарю та аксесуарів купити пов'язку капітана футбольного клубу, відомого європейського бренду можна в 4-х кольорах: чорний; білий; салатовий; Помаранчевий. Виконана капітанська пов'язка Якімаспорт з щільною і практичною прогумованої тканини. Надійна фіксація на руці забезпечується застібкою на липучці. Посередині пов'язки нанесена велика буква "C", що дозволяє візуально виділити лідера команди серед інших гравців. Капітанські пов'язки Yakimasport використовуються багатьма відомими європейськими клубами.
Yakimasport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
110 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 15 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Різнобарвні
Тип
Інше
АРТИКУЛ
YS-100062
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Капітанська пов'язка Yakimasport - це елемент екіпіровки футболіста, визнаного лідера колективу - капітана команди.

Виконана капітанська пов'язка Якімаспорт з щільною і практичною прогумованої тканини. Надійна фіксація на руці забезпечується застібкою на липучці. Посередині пов'язки нанесена велика буква "C", що дозволяє візуально виділити лідера команди серед інших гравців.

Капітанські пов'язки Yakimasport використовуються багатьма відомими європейськими клубами.

Характеристики:

  • Тип товару: Капитанские пов'язки
  • Колір: вассортименте

Виробник: Yakimasport


Пов'язка капітанська Yakimasport (100062) купити за вигідною ціною 110 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Футбольные аксессуары таких торгових марок, як наприклад: Yakimasport в інтернет-магазині Терраспорт
Пов'язка капітанська Yakimasport (100062)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пов'язка капітанська Yakimasport (100062)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні аксесуари

Давно мрієте зайнятися спортом? Пов'язка капітанська Yakimasport (100062) буде Вашим першим кроком. В « Футбольні аксесуари » є все, що необхідно спортсмену. Футбольні аксесуари здивує Вас своєю якістю. Захист для гомілки футбольна Wilson Hex Evo Shin Guard Adult SS14 , Захист для гомілки футбольна Wilson Hex Evo Shin Guard Adult SS14 і Захист для гомілки футбольна Wilson Hex Evo Shin Guard Adult SS14 від знаменитих світових виробників 393 Ви знайдете в нашому розділі Футбольні аксесуари . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Футбольні аксесуари . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн