Капа доросла Adidas WKF

КОД ТОВАРУ: 78170
  • Капа доросла Adidas WKF
Капа доросла Adidas WKF
Особливості капи: доросла, термоформируемий, призначена для спортивних тренувань / змагань, запобігає травми. Колір: прозорий. Матеріал: термопластик. Поставляється в коробці.
Adidas
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
186 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 25 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Капи
АРТИКУЛ
69PDBZ
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Капа доросла Adidas WKF надаватися на зуби з метою запобігання від спортивних травм. Капи можуть запобігти таким серйозні травми, як струс мозку, внутрішньомозкові крововиливи, травми з втратою свідомості, переломи щелепи і пошкодження шиї, завдяки тому, що виключають ситуації, в яких нижня щелепа з силою вганяють у верхню.
Капа доросла Adidas WKF відноситься до ряду обов'язкових захисних аксесуарів під час тренувань і змагань для восьми видів аматорського спорту: бокс, американський футбол, хокей на льоду, чоловічий лакросс, бойове самбо, роллер-дербі, жіночий хокей на траві, тхеквондо і ММА.

Особливості капи:
- доросла;
- термоформируемий;
- призначена для спортивних тренувань / змагань;
- запобігає травми.

Капа доросла Adidas WKF - надійний захист від травм!

Характеристики:
Колір: прозорий.
Матеріал: т ермопластік.
Поставляється в коробці.

Виробник: Adidas (Німеччина).
Цей знаменитий концерн, заснований в 1948 році, на сьогоднішній день має 8 підприємств в Німеччині та понад 25 дочірніх фірм в інших країнах, в тому числі у Франції, Великобританії, США, Канаді, ПАР. Спортивний одяг та інвентар, що випускаються Adidas славляться бездоганною якістю і завжди актуальним стилем.


Капа доросла Adidas WKF купити за вигідною ціною 186 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Защита для головы таких виробників, як наприклад: Adidas в магазині terrasport.ua
Капа доросла Adidas WKF

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Капа доросла Adidas WKF"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист для голови

Давно мрієте зайнятися спортом? Капа доросла Adidas WKF буде Вашим першим кроком. В « Захист для голови » є все, що необхідно спортсмену. Захист для голови здивує Вас своєю якістю. Капа SAFEJAWZ Extro Series Self-Fit Viper Червона , Капа SAFEJAWZ Extro Series Self-Fit Viper Червона і Капа SAFEJAWZ Extro Series Self-Fit Viper Червона від знаменитих світових виробників 767 Ви знайдете в нашому розділі Захист для голови . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Захист для голови . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн