Капа боксерська PowerPlay 3316 SR (PP_3316_SR_Green / White)

КОД ТОВАРУ: 356323
  • Капа боксерська PowerPlay 3316 SR (PP_3316_SR_Green / White)
  • Капа боксерська PowerPlay 3316 SR (PP_3316_SR_Green / White) - Фото №2
  • Капа боксерська PowerPlay 3316 SR (PP_3316_SR_Green / White) - Фото №3
  • Капа боксерська PowerPlay 3316 SR (PP_3316_SR_Green / White) - Фото №4
Капа боксерська PowerPlay 3316 SR (PP_3316_SR_Green / White)
Призначення: Одностороння відмова капа PowerPlay 3316 Призначено для будь-якіх контактних відів спорту, и для віку від 11 років. Капа Підходить для інтенсівніх Тренування спортсменів різної кваліфікації. Водночас, поможет захістіті як Верхні, так и Нижні зуби, а такоже від розсічення губи. Опис: Капа для боксу PowerPlay 3316 Виготовлена з якісного та безпечного для здоров'я термопластику. Термопластик - легкий матеріал для виготовлення капи, Який гарантує зносостійкість и тривалий термін использование; Завдяк життя без конструкції вона відмінно блокує удари и надійно захіщає зуби та м'які тканини во время Тренування чи віступів на рингу, при цьом НЕ перешкоджає диханню. Має багатошарову структуру, внаслідок чого сила удару суперник розсіюється по всій поверхні капі. Внутрішня частина - гелевий шар, Який якісно абсорбує ударні Хвилі. Зовнішній шар - жорсткий рама, яка передбача для захисту від сильних ударів. Особливий склад дает можлівість адаптуваті ее індивідуально до прикусу зубів, це Забезпечує оптимальні прилягання. У комплекті футляр для Зручне зберігання. Інструкція з Приготування для использование: 1. Підготуйте две Посудини з Гаряча и холодною водою. 2. Опустіть капу в посудину з Гаряча водою (нема на вогні!) На 30 секунд. 3. Вітягніть та опустіть в холодну воду на 1 секунду. 4. Вставте капу в зубний ряд и міцно стісніть зуби. 5. Утримання в такій позіції надасть капі необхідної форм (грізті зубами!). 6. Знову опустіть капу в гарячу воду на 2 секунди. 7. Негайно вставте капу на верхній зубний ряд, утрімуючі язиком, и міцно стісніть зуби. 8. Опустіть капу в холодну воду на 2 секунди.
PowerPlay
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
134 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 18 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Тип
Капи
АРТИКУЛ
PP_3316_SR_Green/White
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Призначення: Одностороння капа PowerPlay 3315 призначена для будь-яких контактних видів спорту, і для віку до 11 років. Капа підходить для інтенсивних тренувань спортсменів різної кваліфікації. У той же час, допоможе захистити як верхні, так і нижні зуби, а також від розсічення губи. Опис: Капа для боксу PowerPlay 3307 виготовлена з якісного та безпечного для здоров'я термопластика.

Термопластик - легкий матеріал для виготовлення капи, який гарантує зносостійкість і тривалий термін служби; Завдяки своїй конструкції вона відмінно блокує удари і надійно захищає зуби і м'які тканини під час тренувань або виступів на рингу, при цьому не перешкоджає диханню. Має багатошарову структуру, в результаті чого сила удару суперника розсіюється по всій поверхні капи. Внутрішня частина - гелевий шар, який якісно абсорбує ударні хвилі. Зовнішній шар - жорстка рама, яка передбачена для захисту від сильних ударів. Особливий склад дозволяє адаптувати її індивідуально до прикусу зубів, це забезпечує оптимальне прилягання. У комплекті футляр для зручного зберігання. Інструкція по приготуванню для використання: 1. Підготуйте дві посудини з гарячою і холодною водою. 2. Опустіть капу в посудину з гарячою водою (не на вогні!) На 30 секунд. 3. Витягніть і опустіть в холодну воду на 1 секунду. 4. Вставте капу в зубний ряд і міцно стисніть зуби. 5. Зміст в такій позиції надасть капі необхідної форми (не гризти зубами!). 6. Знову опустіть капу в гарячу воду на 2 секунди. 7. Негайно вставте капу на верхній зубний ряд, утримуючи мовою, і міцно стисніть зуби. 8. Опустіть капу в холодну воду на 2 секунди.

Характеристики:

  • Тип: Капа
  • Габарити упаковки: 10х9х3
  • Колір: біло-зелений
  • Матеріал: термопластик
  • Вікова група: доросла

Виробник: PowerPlay


Капа боксерська PowerPlay 3316 SR (PP_3316_SR_Green / White) купити по реально виправданою вартості 134 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Защита для головы таких брендів, як наприклад: PowerPlay в інтернет каталозі Терраспорт
Капа боксерська PowerPlay 3316 SR (PP_3316_SR_Green / White) Капа боксерська PowerPlay 3316 SR (PP_3316_SR_Green / White) - Фото №2 Капа боксерська PowerPlay 3316 SR (PP_3316_SR_Green / White) - Фото №3 Капа боксерська PowerPlay 3316 SR (PP_3316_SR_Green / White) - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Капа боксерська PowerPlay 3316 SR (PP_3316_SR_Green / White)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист для голови

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Капа боксерська PowerPlay 3316 SR (PP_3316_SR_Green / White) допоможе досягти мети. В « Захист для голови » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Захист для голови порадує Вас високою якістю. Шлем боксерский тренировочный Twins HGL-6 - L , Шлем боксерский тренировочный Twins HGL-6 - L і Шлем боксерский тренировочный Twins HGL-6 - L від кращих світових брендів 767 Ви побачите в нашій категорії Захист для голови . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Захист для голови . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн