Канат тренувальний ProForm PFIBRP13

КОД ТОВАРУ: 105605
  • Канат тренувальний ProForm PFIBRP13
  • Канат тренувальний ProForm PFIBRP13 - Фото №2
  • Канат тренувальний ProForm PFIBRP13 - Фото №3
Канат тренувальний ProForm PFIBRP13
Тип: для тренування. Довжина: 6 м. Максимальна вага: 150 кг. Матеріал: бавовна. Особливості: Надійний матеріал. Чи не рветься і не розтягується з часом. Зручний діаметр обхвату. Руки не ковзають по канату.
ProForm
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
4 300 грн
ЦІНА: 1 899 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 254 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
PFIBRP13
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Канат тренувальний ProForm PFIBRP13 - модель, яка допомагає урізноманітнити силові тренування. З канатом тренується витривалість і концентрація. Його можна використовувати як окремо, так і прикріпивши до стелі. Канат виконаний з міцних матеріалів, які не рвуться і не розтягуються згодом. Вони приємні на дотик, руки спортсмена не ковзають по канату під час вправ.

особливості:

·          Надійний матеріал;

·          Чи не рветься і не розтягується з часом;

·          Зручний діаметр обхвату;

·          Руки не ковзають по канату.

Характеристики:

  Тип: для тренування;

  Довжина: 6 м;

  Максимальна вага: 150 кг;

  Матеріал: бавовна.

.

Виробник: ProForm (США).

Фірма входить до складу корпорації, яка займається проблемами ваги. Компанія активно залучає вчених з Гарварду для вирішення проблеми ожиріння і допомагає ефективно скинути зайві кілограми. Вся продукція заснована і зроблена з урахуванням біомеханіки людини і фізіологічних здібностей, тому не варто переживати про безпеку продукції. Товари отримали сертифікати якості і дозволені в усьому світі. Вартість продукції повністю відповідає її довговічності і надійності.  




Канат тренувальний ProForm PFIBRP13 купити за вигідною ціною 1 899 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Канаты для спортзалов таких торгових марок, як наприклад: ProForm в інтернет-магазині Терраспорт
Канат тренувальний ProForm PFIBRP13 Канат тренувальний ProForm PFIBRP13 - Фото №2 Канат тренувальний ProForm PFIBRP13 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Канат тренувальний ProForm PFIBRP13"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Канати для спортзалів

Давно мрієте зайнятися спортом? Канат тренувальний ProForm PFIBRP13 буде Вашим першим кроком. В « Канати для спортзалів » є все, що необхідно спортсмену. Канати для спортзалів здивує Вас своєю якістю. Канат тренувальний для лазіння з кронштейном 8 м (26 мм) , Канат тренувальний для лазіння з кронштейном 8 м (26 мм) і Канат тренувальний для лазіння з кронштейном 8 м (26 мм) від знаменитих світових виробників 6991 Ви знайдете в нашому розділі Канати для спортзалів . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Канати для спортзалів . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн