Канат тренувальний для лазіння ZLT Rope SO-5304 (7 м)

КОД ТОВАРУ: 112218
  • Канат тренувальний для лазіння ZLT Rope SO-5304 (7 м)
Канат тренувальний для лазіння ZLT Rope SO-5304 (7 м)
Матеріал: бавовна. Довжина: 7 м. Діаметр: 4,5 см. Додатково: рукояті прогумовані для меншого ковзання під час тренування.
Zelart
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
SO-5304
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Канат тренувальний для лазіння - незамінна річ для розвитку вибухової сили і витривалості, завдяки різноманіттю кидків, ударів, хвильових і спіральних рухів. Канат тренувальний для лазіння - незамінна річ для розвитку вибухової сили і витривалості, завдяки різноманіттю кидків, ударів, хвильових і спіральних рухів. Ідеально підходить як для бійців для підготовки до змагань так і для людей які хочуть бути у відмінній фізичній формі і бути здоровими. Може використовуватися в приміщеннях, і на відкритих майданчиках; індивідуально, а також в групових тренуваннях. Тренувальний канат виконаний з екологічного натурального матеріалу - бавовни. Можна застосовувати в тренуваннях таких видів спорту як: баскетбол, плавання, великий теніс, хокей, MMA, бокс, кроссфіта (crossfit), воркаут (workout), боротьба і для персональних тренувань, де необхідна сила і рухливість рук, швидкість реакції і розвинений плечовий пояс.

особливості:
- розвиває силу і рухливість рук, швидкість реакції, плечовий пояс;
- виготовлений з сизалю;
- 7 м завдовжки.

Канат тренувальний для лазіння ZLT Crossfit Battle Rope - досконалість твого тіла!

Характеристики:
Матеріал: бавовна;
Довжина: 7 м;
Діаметр: 4,5 см;
У комплекті: кріплення для підвішування;
Додатково: рукояті прогумовані для меншого ковзання під час тренування.

Виробник: ZLT (Китай).
Компанія ZLT виробляє свою продукцію в Китаї. Серед асортименту торгової марки ZLT - різні спортивні товари, туристичні приналежності, товари для йоги та фітнесу. З'єднання доступної ціни і хорошої якості - це головна відмітна риса марки ZLT.

Канат тренувальний для лазіння ZLT Rope SO-5304 (7 м) купити за вигідною ціною 0 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Канаты для спортзалов таких торгових марок, як наприклад: Zelart в онлайн каталозі Терра Спорт
Канат тренувальний для лазіння ZLT Rope SO-5304 (7 м)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Канат тренувальний для лазіння ZLT Rope SO-5304 (7 м)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Канат тренувальний для лазіння ZLT Rope SO-5304 (7 м) буде Вашим першим кроком. В « Канати для спортзалів » є все, що необхідно спортсмену. Канати для спортзалів здивує Вас своєю якістю. Канат тренувальний для лазіння з кронштейном 4 м (40 мм) , Канат тренувальний для лазіння з кронштейном 4 м (40 мм) і Канат тренувальний для лазіння з кронштейном 4 м (40 мм) від знаменитих світових виробників 6991 Ви знайдете в нашому розділі Канати для спортзалів . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Канати для спортзалів . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн