Екшн-камера GoPro Hero4: Silver - Adventure

КОД ТОВАРУ: 116081
  • Екшн-камера GoPro Hero4: Silver - Adventure
  • Екшн-камера GoPro Hero4: Silver - Adventure - Фото №2
  • Екшн-камера GoPro Hero4: Silver - Adventure - Фото №3
Екшн-камера GoPro Hero4: Silver - Adventure
Тип камери: відеокамера. Комплектація: Водонепроникний бокс (до глибини 40 м). Задня кришка з прорізами - Skeleton Backdoor. Акумулятор 1180 мАг. Вигнута липуча платформа. Пряма вигнута платформа. Швидкознімна засувка. Поворотний механізм «рука» 3-Way Pivot Arm. USB кабель. Документація. Функції: Безперервна зйомка (до 30 секунд). Нічне фото. Time Lapse - автоматична зйомка серії фотографій з певним проміжком часу між ними. Night Lapse - можливість знімати серію фотографій зі Специфічними інтервалами і часом експозиції. Вага камери: 84 м Камера з корпусом: 147 м
GoPro
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
13 799 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1842 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розширення відео
2704x1520
АРТИКУЛ
CHDHY-401-FR
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Камера GoPro HERO4: Silver - Adventure (CHDHY-401-FR) - одна з найпотужніших моделей серед сучасних екшн-камер. Потужний процесор і поліпшена матриця зображення дозволяють домогтися картинки приголомшливої якості. Неперевершена дозвіл відео. Висока частота кадрів. Нові параметри режиму Protune ™ для фотографій і відео, ручне управління кольором, ISO і експозицією. Водонепроникний бокс до 40 метрів, 12MP фотографії з максимальною швидкістю 30 кадрів в секунду і поліпшена аудіо система - все це поміщається в компактний корпус, за обсягом можна порівняти зі сірникових коробок.
Камера GoPro HERO4: Silver - Adventure (CHDHY-401-FR) з високою роздільною здатністю FullHD забезпечує абсолютно новий тип зображення, по яскравості і чіткості. Технічно бездоганна мініатюрна, зручна камера забезпечує з професійну якість зйомки. Приголомшлива чіткість зображення, гладкі уповільнені кадри, професійний звук. Наявність нових режимів зйомки Night Photo і Night Lapse дозволяє створити висококласні фото і відеокадри при низькій освітленості як ніколи раніше. Нова функція HiLight Tag дозволяє відзначати під час запису ключові моменти і дає можливість швидкого пошуку ваших кращих кліпів для зручного відтворення, редагування або обміну за допомогою додатків GoPro App або GoPro Studio. Завдяки функції Auto Low Light камера автоматично перенастраивается на необхідний режим зйомки в залежності від інтенсивності освітлення. Режим QuikCapture дозволить вам не пропустити жодного дивовижного кадру. Потужна аудіосистема камери забезпечує кристально чисту і дуже якісний запис звуку, роблячи його м'якше і природніше, ніж будь-коли. Вбудований Вluetooth і Wi-Fi дозволять приєднатися до вашого смартфону за допомогою безкоштовного додатку GoPro App або пульта д / у Smart Remote. За допомогою GoPro App ваш телефон або планшет перетворюється на справжній пульт д / у для вашої камери, пропонуючи повний контроль всіх її функцій і параметрів. Відтворення ваші найулюбленіші відео, переглядайте попередньо фотографії та надсилайте готовий контент вашим друзям поштою або соціальним мережам.

Особливості камери:
- поліпшена матриця зображення;
- потужний процесор;
- неперевершений дозвіл відео;
- висока частота кадрів;
- ручне управління кольором / ISO та експозицією;
- водонепроникний бокс;
- забезпечує професійну якість зйомки;
- приголомшлива чіткість зображення;
- можливість зйомки в умовах освітлення різної інтенсивності;
- нічна зйомка;
- потужна аудіосистема;
- вбудований Вluetooth і Wi-Fi;
- портативна;
- сучасний функціональний дизайн.

Камера GoPro HERO4: Black - Adventure (CHDHY-401-FR) - гарантія зйомки професійної якості!

Характеристики:
Тип камери: відеокамера.
Комплектація:
Водонепроникний бокс (до глибини 40 м).
Задня кришка з прорізами - Skeleton Backdoor.
Акумулятор 1180 мАг.
Вигнута липуча платформа.
Пряма вигнута платформа.
Швидкознімна засувка.
Поворотний механізм «рука» 3-Way Pivot Arm.
USB кабель.
Документація.
функції:
Безперервна зйомка (до 30 секунд).
Нічне фото.
Time Lapse - автоматична зйомка серії фотографій
з певним проміжком часу між ними.
Night Lapse - можливість знімати серію фотографій зі
Специфічними інтервалами і часом експозиції.
Вага камери: 84 м
Камера з корпусом: 147 м

Виробник: GoPro (США).

GoPro - відомий американський виробник екшн-камер і аксесуарів до них, які використовуються в активних видах спорту і відпочинку. Випускаються GoPro камери широко популярні як серед професіоналів, так і серед любителів, які захоплюються відеозйомкою. Камери можуть використовуватися також для вивчення життя тварин в природному місці існування.




Екшн-камера GoPro Hero4: Silver - Adventure вибрати за доступною вартості 13 799 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Экшн-камеры и видеорегистраторы таких брендів, як наприклад: GoPro в каталозі магазина Terrasport

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Екшн-камера GoPro Hero4: Silver - Adventure"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Екшн-камери і відеореєстратори

Давно хотіли зайнятися спортом? Екшн-камера GoPro Hero4: Silver - Adventure - це Ваш перший крок. В « Екшн-камери і відеореєстратори » є все, що знадобиться спортсмену. Екшн-камери і відеореєстратори здивує Вас своєю оригінальністю. Кейс GoPro SP POV Case Small GoPro-Edition grey (52034) , Кейс GoPro SP POV Case Small GoPro-Edition grey (52034) і Кейс GoPro SP POV Case Small GoPro-Edition grey (52034) від кращих світових виробників 1773 Ви можете знайти в нашій категорії Екшн-камери і відеореєстратори . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Екшн-камери і відеореєстратори . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн