Гойдалка підвісна Kinderland Сонечко

КОД ТОВАРУ: 50341
  • Гойдалка підвісна Kinderland Сонечко
Гойдалка підвісна Kinderland Сонечко
Особливості будиночка: розрахована на одну людину, не займає багато місця, веселе і здорове проведення часу для Ваших дітей, тільки якісні матеріали використовуються у виробництві, довговічність і чудовий зовнішній вигляд.
Kinderland
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
9 990 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1334 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
154
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гойдалка підвісна Kinderland Сонечко - чудове розвага для дітей. Що може бути краще того, щоб дитина проводила час на свіжому повітрі? Тільки коли він проводить його з користю для здоров'я. Така гойдалка не займе багато місця і відмінно впишеться в ландшафт.
Ця гойдалка розрахована на одну дитину. Вона має гарний ходом і комфортною сидушкой. Також варто відзначити, що гойдалка зроблена в приємному зеленому кольорі.
Ця модель відмінно впишеться і на дачі, і приватному будинку, і в садку або парку. А завдяки стійким і якісним матеріалам, така установка простоїть не один рік і збереже свої якості.

Особливості гойдалки:
- розрахована на одну людину;
- не займає багато місця;
- веселе і здорове проведення часу для Ваших дітей;
- тільки якісні матеріали використовуються у виробництві;
- довговічність і чудовий зовнішній вигляд.

Гойдалка підвісна Kinderland Сонечко - кращий вибір для ігор на свіжому повітрі!

Характеристики:
Розмір:
2х1,5х2,2 м.
Колір: зелений / жовтий.

Виробник: Kinderland.
Kinderland - це український виробник дитячих майданчиків та іграшок для дітей. Головними принципами роботи цієї компанії є якість і довговічність всіх виробів. Продукція вироблена з сертифікованих матеріалів, виготовлена на сучасному обладнанні і відповідає всім ГОСТам і екологічним нормам.
Інтернет магазин Terrasport не надає збірку і установку даної категорії товару, але не варто засмучуватися. Товар доставляється зібраним на 80% і в комплекті йде докладна і проста інструкція зборки. Тому встановити конструкцію не складе великих труднощів. Доставка по м.Києву - платна. Вартість доставки - договірна, в залежності від моделей замовлення. Вартість доставки по всій Україні оплачується виходячи з тарифів перевізника. Терміни поставки - до 5 робочих днів.


Гойдалка підвісна Kinderland Сонечко вибрати за доступною вартості 9 990 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Детские качели таких брендів, як наприклад: Kinderland в каталозі магазина Terrasport
Гойдалка підвісна Kinderland Сонечко

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гойдалка підвісна Kinderland Сонечко"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хотіли зайнятися спортом? Гойдалка підвісна Kinderland Сонечко - це Ваш перший крок. В « Дитячі гойдалки » є все, що знадобиться спортсмену. Дитячі гойдалки здивує Вас своєю оригінальністю. Гойдалки підвісні дитячі Sportcraft, 42x18 см (ES0057) , Гойдалки підвісні дитячі Sportcraft, 42x18 см (ES0057) і Гойдалки підвісні дитячі Sportcraft, 42x18 см (ES0057) від кращих світових виробників 6966 Ви можете знайти в нашій категорії Дитячі гойдалки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Дитячі гойдалки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн