Гойдалка дитяча "Лев" Miros

КОД ТОВАРУ: 255467
  • Гойдалка дитяча "Лев" Miros
  • Гойдалка дитяча "Лев" Miros - Фото №2
Гойдалка дитяча
Гойдалка-балансир "Лев" - призначена для дітей віком від 3 до 7 років і підходить як для приватних будинків так і для дитячих майданчиків. Вона являє собою цікавий і захоплюючий дитячий тренажер.
Miros
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
DIO111
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гойдалка-балансир "Лев" - призначена для дітей віком від 3 до 7 років і підходить як для приватних будинків так і для дитячих майданчиків. Вона являє собою цікавий і захоплюючий дитячий тренажер.

Гойдалка-балансир допоможе Вашій дитині зміцнити м'язову систему, вдосконалити відчуття рівноваги і розвинути коммунікабільность.

Виготовлена з екологічно безпечної і водостійкою фанери, яка буде служити довгі роки. Гойдалка покрита високоякісної емаллю кращих європейських виробників. Металеві елементи покриті порошковими фарбами стійкими до погодних умов.

Варіанти забарвлення:
Метал: за бажанням.
Дерево: синій, червоний, жовтий, зелений, фіолетовий, білий, морилка, чорний.

Гарантія: 12 місяців.

Проізводіітель: Miros (Україна).


Гойдалка дитяча "Лев" Miros купити за вигідною ціною 0 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Детские игровые комплексы таких торгових марок, як наприклад: Miros в онлайн магазині Терра Спорт
Гойдалка дитяча "Лев" Miros Гойдалка дитяча "Лев" Miros - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гойдалка дитяча "Лев" Miros"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Гойдалка дитяча "Лев" Miros буде Вашим першим кроком. В « Дитячі ігрові комплекси » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі ігрові комплекси здивує Вас своєю якістю. Гірка дитяча SportBaby , Гірка дитяча SportBaby і Гірка дитяча SportBaby від знаменитих світових виробників 6965 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі ігрові комплекси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі ігрові комплекси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн