Мультитул Leatherman Juice S2

КОД ТОВАРУ: 151539
  • Мультитул Leatherman Juice S2
  • Мультитул Leatherman Juice S2 - Фото №2
  • Мультитул Leatherman Juice S2 - Фото №3
  • Мультитул Leatherman Juice S2 - Фото №4
  • Мультитул Leatherman Juice S2 - Фото №5
Мультитул Leatherman Juice S2
Тип: мультитул. Кількість функцій: 12. Матеріал: нержавіюча сталь, рукоять-алюміній. Довжина ножа: 6,6 см. Довжина в складеному вигляді: 8,25 см. Вага: 0,125 кг. Гарантія: 25 років. Особливості мультитула: з високоякісних матеріалів; для туризму або повсякденному житті; допоможе зробити дрібний ремонт; незамінний відпочинку; компактний; безпечний; не великий вага; кільце для карабіна.
Leatherman
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 525 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 337 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Довжина клинка
до 100 мм
АРТИКУЛ
831927
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мультитул Leatherman Juice S2 відрізняється функціональністю і високою якістю матеріалів. Має універсальне застосування, може використовуватися в туризмі, альпінізмі, спорті, незамінний в поїздках і на відпочинку, зручний для використання в побутових умовах. Оснащений такими інструментами: ножем для відкривання консервних банок, ключем для пляшок, плоскогубцями, Гострогубці, двома видами кусачок для дроту, ножем, ножицями і пилкою, двома видами хрестових, середньої та великої викруткою.


Особливості мультитула:

- з високоякісних матеріалів;

- для туризму або повсякденному житті;

- допоможе зробити дрібний ремонт;

- незамінний відпочинку;

- компактний;

- безпечний;

- не великий вага;

- кільце для карабіна.


Характеристики:

Тип: мультитул;

Кількість функцій: 12;

Матеріал: нержавіюча сталь, рукоять-алюміній;

Довжина ножа: 6,6 см;

Довжина в складеному вигляді: 8,25 см;

Вага: 0,125 кг;

Гарантія: 25 років.


Виробник: Leatherman (США).

Всесвітньо відома компанія Leatherman виробляє великий асортимент високоякісних мультитулов і ножів. Створена в 1976 році в Америці. Вся продукція бренду має великий гарантійний термін.


Мультитул Leatherman Juice S2 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 2 525 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Ножи и мультитулы таких торгових марок, як наприклад: Leatherman в онлайн каталозі Терра Спорт
Мультитул Leatherman Juice S2 Мультитул Leatherman Juice S2 - Фото №2 Мультитул Leatherman Juice S2 - Фото №3 Мультитул Leatherman Juice S2 - Фото №4 Мультитул Leatherman Juice S2 - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мультитул Leatherman Juice S2"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ножі й мультитули

Давно планували зайнятися фігурою? Мультитул Leatherman Juice S2 допоможе на шляху до мети. В « Ножі й мультитули » є все, що необхідно спортсмену. Ножі й мультитули обрадує Вас високою якістю. Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip 79 130 мм , Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip 79 130 мм і Ніж швейцарський Victorinox RangerGrip 79 130 мм від топових світових брендів 2645 Ви зможете побачити в нашій лінійці Ножі й мультитули . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Ножі й мультитули . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн