Для суглобів та зв'язок Pure Gold Joint Complex, 90 caps (2022-09-0532)

КОД ТОВАРУ: 538429
  • Для суглобів та зв'язок Pure Gold Joint Complex, 90 caps (2022-09-0532)
  • Для суглобів та зв'язок Pure Gold Joint Complex, 90 caps (2022-09-0532) - Фото №2
Для суглобів та зв'язок Pure Gold Joint Complex, 90 caps (2022-09-0532)
Дієтична добавка Joint Complex в капсулах з хондроїтином, глюкозаміном, МСМ, вітаміном С і вітаміном Е. Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену і, таким чином, підтримці нормального стану та функції хряща, а також підтримки нормальних кісток.* Вітамін Е сприяє захисту клітин від окислювального стресу.* *Науково підтверджені твердження, схвалені Європейським агентством з безпеки харчових продуктів (EFSA). Рекомендоване дозування: приймати по 3 капсули в день під час їжі. Упаковка: 90 капсул (30 порцій) - 1 порція: 3 капсули Вага нетто: 74 г Інгредієнти: Глюкозамін сульфат, МСМ, харчовий желатин, L-аскорбінова кислота, хондроїтину сульфат, антизлежувач (стеарат магнію), DL-альфа-токоферолу ацетат, барвник (оксид заліза). Попередження: Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці! Продукт не замінює змішане харчування та здоровий спосіб життя! Не перевищуйте рекомендовану добову норму споживання! Інформація про алергени: виготовлено на заводі, який переробляє молоко, яйця, глютен, сою, арахіс, лісові горіхи, рибу та інгредієнти ракоподібних. Зберігає якість: до кінця місяця, зазначеного на упаковці (місяць/рік). Зберігання: Зберігати продукт у місці, захищеному від сонячних променів та інших теплових впливів, при температурі від 6 до 26 °C і при відносній вологості повітря 65%!
Pure Gold
КУПИТИ
ЦІНА:
311 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 42 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Для суглобів
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
2022-09-0532
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дієтична добавка Joint Complex в капсулах з хондроїтином, глюкозаміном, МСМ, вітаміном С і вітаміном Е.

Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену і, таким чином, підтримці нормального стану та функції хряща, а також підтримки нормальних кісток.*

Вітамін Е сприяє захисту клітин від окислювального стресу.*
*Науково підтверджені твердження, схвалені Європейським агентством з безпеки харчових продуктів (EFSA).

Рекомендоване дозування: приймати по 3 капсули в день під час їжі.
Упаковка: 90 капсул (30 порцій) - 1 порція: 3 капсули
Вага нетто: 74 г

Інгредієнти: Глюкозамін сульфат, МСМ, харчовий желатин, L-аскорбінова кислота, хондроїтину сульфат, антизлежувач (стеарат магнію), DL-альфа-токоферолу ацетат, барвник (оксид заліза).

Попередження: Зберігати в недоступному для маленьких дітей місці! Продукт не замінює змішане харчування та здоровий спосіб життя! Не перевищуйте рекомендовану добову норму споживання!

Інформація про алергени: виготовлено на заводі, який переробляє молоко, яйця, глютен, сою, арахіс, лісові горіхи, рибу та інгредієнти ракоподібних.

Зберігає якість: до кінця місяця, зазначеного на упаковці (місяць/рік).

Зберігання: Зберігати продукт у місці, захищеному від сонячних променів та інших теплових впливів, при температурі від 6 до 26 °C і при відносній вологості повітря 65%!

  • ТипІнше
  • ВиробникУгорщина
  • Форма випускуКапсули
  • ЦільДля суглобів

Для суглобів та зв'язок Pure Gold Joint Complex, 90 caps (2022-09-0532) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 311 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Спортивное питание для суставов и связок таких торгових марок, як наприклад: Pure Gold в онлайн каталозі Терра Спорт
Для суглобів та зв'язок Pure Gold Joint Complex, 90 caps (2022-09-0532) Для суглобів та зв'язок Pure Gold Joint Complex, 90 caps (2022-09-0532) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Для суглобів та зв'язок Pure Gold Joint Complex, 90 caps (2022-09-0532)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивне харчування для суглобів і зв'язок

Давно планували зайнятися фігурою? Для суглобів та зв'язок Pure Gold Joint Complex, 90 caps (2022-09-0532) допоможе на шляху до мети. В « Спортивне харчування для суглобів і зв'язок » є все, що необхідно спортсмену. Спортивне харчування для суглобів і зв'язок обрадує Вас високою якістю. Добавка для суглобів і зв'язок BioTech Glucosamine 500 60 капсул , Добавка для суглобів і зв'язок BioTech Glucosamine 500 60 капсул і Добавка для суглобів і зв'язок BioTech Glucosamine 500 60 капсул від топових світових брендів 499 Ви зможете побачити в нашій лінійці Спортивне харчування для суглобів і зв'язок . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Спортивне харчування для суглобів і зв'язок . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн