Імаджинаріум Одіссея. Доповнення до гри

КОД ТОВАРУ: 109905
  • Імаджинаріум Одіссея. Доповнення до гри
  • Імаджинаріум Одіссея. Доповнення до гри - Фото №2
Імаджинаріум Одіссея. Доповнення до гри
Stupid Casual
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
335 грн
ЦІНА: 325 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 43 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
65637
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Імаджинаріум Одіссея. Доповнення до гри
Чергове доповнення до гри Імаджинаріум. 98 нових карток від божевільних (в хорошому сенсі), оригінальних митців. Однак тепер, їх імена розкриті. Так-так, в доповненні Імаджинаріум Одіссея автори розсекретили імена художників на окремій картці.
Увага! Одіссея - це не самостійна гра, для неї потрібно базова гра Імаджинаріум.
Імаджинаріум Одіссея - одне з кращих додатків до гри. Не так давно, автори випустили дуже оригінальне доповнення до гри - Імаджинаріум 3D. До цього доповнення додавалися спеціальні окуляри, в яких гравці бачили 3D картинки. Але, у цього доповнення був ряд мінусів: 3D-картинки не можна було змішати з іншими картами ігри, коробка з картками і окулярами була зовсім компактною і т.д. А ось зображення, на картках цього доповнення були настільки хорошими, що авторами була прийнято рішення випустити їх в звичайному - 2D варіанті. Так і з'явилася Одіссея.
Імаджинаріум - чудова гра на асоціації для веселої компанії. Гра оформлена чудовими ілюстраціями російських художників, все картинки в ній безперечно цікаві, але незрозумілі. Гравцям належить самим вирішувати, які асоціації у них викликає картинка на карті. І повірте, тут є де розвернутися вашої фантазії!

Склад доповнення Химера:
98 великих карт з картинками
Вік: 16+
Кількість гравців: 4-7
Тривалість гри: 30 хвилин
Мова російська
Виробник: StupidCasual


Імаджинаріум Одіссея. Доповнення до гри купити за вигідною ціною 325 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Разные таких торгових марок, як наприклад: Stupid Casual в інтернет-магазині Терраспорт
Імаджинаріум Одіссея. Доповнення до гри Імаджинаріум Одіссея. Доповнення до гри - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Імаджинаріум Одіссея. Доповнення до гри"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мрієте зайнятися спортом? Імаджинаріум Одіссея. Доповнення до гри буде Вашим першим кроком. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) , Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) і Гра настільна Крутіголовка "Млин" (Nine Men Morris) від знаменитих світових виробників 460 Ви знайдете в нашому розділі Різні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн