Іграшка-каталка Kiddieland "Пелікан витівник" (озвуч. Рус. Яз.)

КОД ТОВАРУ: 154290
  • Іграшка-каталка Kiddieland "Пелікан витівник" (озвуч. Рус. Яз.)
  • Іграшка-каталка Kiddieland "Пелікан витівник" (озвуч. Рус. Яз.) - Фото №2
Іграшка-каталка Kiddieland
Тип: дитяча іграшка. Вид: каталка. Вік: від 18 місяців. Матеріал: пластик. Харчування: батарейки 2хАА (у комплекті). Габарити: 11х17х25 см. Особливості гри: для дітей від вісімнадцяти місяців; виконана у вигляді пелікана; знімна ручка для утримування рівноваги дитиною; світло, три мелодії; різнокольорові кульки, вискакують при русі; розвиває навички ходьби, моторику, логіку; викликає позитивні емоції; яскравий дизайн; безпечні матеріали.
Kiddieland
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
799 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 107 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Тип
Для наймолодших
АРТИКУЛ
049767
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Іграшка-каталка Kiddieland Пелікан витівник (озвуч. Рус. Яз.) Виконана з пластика, який безпечний для дітей і має тривалий термін експлуатації. Для того щоб малюк робив більш впевнені кроки, модель оснащена міцною ручкою-тримачем. Особливістю даної іграшки є те, що під час катання у пелікана з дзьоба вискакують яскраві, різнокольорові кульки, викликають у малюка масу позитивних емоцій. Рух каталки супроводжується приємними мелодіями і підсвічуванням.

Особливості гри:

- для дітей від вісімнадцяти місяців;

- виконана у вигляді пелікана;

- знімна ручка для утримування рівноваги дитиною;

- світло, три мелодії;

- різнокольорові кульки, вискакують при русі;

- розвиває навички ходьби, моторику, логіку;

- викликає позитивні емоції;

- російською мовою;

- яскравий дизайн;

- безпечні матеріали.

Характеристики:

Тип: дитяча іграшка;

Вид: каталка;

Вік: від 18 місяців;

Матеріал: пластик;

Харчування: батарейки 2хАА (в комплекті);

Габарити: 11х17х25 см.

Виробник: Kiddieland (Китай).

Kiddieland - є одним з найбільш великих виробників дитячих товарів. Компанія була створена в кінці дев'яностих років минулого століття. Асортимент продукції даної торгової марки становлять ігрові набори, різні види дитячого транспорту, музичні інструменти для малюків, розвиваючі іграшки та багато іншого. Вся продукція бренду сертифікована, проходить ретельне тестування і випускається з якісних і безпечних матеріалів.


Іграшка-каталка Kiddieland "Пелікан витівник" (озвуч. Рус. Яз.) купити за вигідною ціною 799 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Подвижные игры таких виробників, як наприклад: Kiddieland в магазині terrasport.ua
Іграшка-каталка Kiddieland "Пелікан витівник" (озвуч. Рус. Яз.) Іграшка-каталка Kiddieland "Пелікан витівник" (озвуч. Рус. Яз.) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Іграшка-каталка Kiddieland "Пелікан витівник" (озвуч. Рус. Яз.)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рухливі ігри

Давно мрієте зайнятися спортом? Іграшка-каталка Kiddieland "Пелікан витівник" (озвуч. Рус. Яз.) буде Вашим першим кроком. В « Рухливі ігри » є все, що необхідно спортсмену. Рухливі ігри здивує Вас своєю якістю. М'яч м'який John "Крижане серце" 10 см , М'яч м'який John "Крижане серце" 10 см і М'яч м'який John "Крижане серце" 10 см від знаменитих світових виробників 2292 Ви знайдете в нашому розділі Рухливі ігри . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Рухливі ігри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн