Іграшка-каталка Kiddieland "Акуратний жираф"

КОД ТОВАРУ: 154289
  • Іграшка-каталка Kiddieland "Акуратний жираф"
  • Іграшка-каталка Kiddieland "Акуратний жираф" - Фото №2
  • Іграшка-каталка Kiddieland "Акуратний жираф" - Фото №3
Іграшка-каталка Kiddieland
Тип: дитяча іграшка. Вид: каталка. Вік: від 18 місяців. Матеріал: пластик. Харчування: 2 батарейки АА (в комплекті). Габарити: 19,5х17,5х47 см. Особливості гри: для дітей від вісімнадцяти місяців; виконана у вигляді жирафа; знімна ручка для утримування рівноваги дитиною; панелька управління на гриві; вогники на ріжках; різнокольорові кульки, вискакують при русі; програє мелодії; розвиває навички ходьби, моторику, логіку; викликає позитивні емоції; яскравий дизайн; безпечні матеріали.
Kiddieland
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
809 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 108 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Для наймолодших
АРТИКУЛ
19,5
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Іграшка-каталка Kiddieland Акуратний жираф - стане прекрасним подарунком для дітей, які роблять свої перші кроки. Дана модель має яскравий веселий дизайн, виконана з високоякісного, безпечного пластика. Має широку, знімну ручку, за яку зручно дитині триматися під час катання іграшки, утримуючи рівновагу. Усередині жирафа знаходяться різнокольорові кульки, які вискакують при русі каталки.

Особливості гри:

- для дітей від вісімнадцяти місяців;

- виконана у вигляді жирафа;

- знімна ручка для утримування рівноваги дитиною;

- панелька управління на гриві;

- вогники на ріжках;

- різнокольорові кульки, вискакують при русі;

- програє мелодії;

- розвиває навички ходьби, моторику, логіку;

- викликає позитивні емоції;

- яскравий дизайн;

- безпечні матеріали.

Характеристики:

Тип: дитяча іграшка;

Вид: каталка;

Вік: від 18 місяців;

Матеріал: пластик;

Харчування: батарейки 2хАА (в комплекті);

Габарити: 19,5х17,5х47 см.

Виробник: Kiddieland (Китай).

Kiddieland - є одним з найбільш великих виробників дитячих товарів. Компанія була створена в кінці дев'яностих років минулого століття. Асортимент продукції даної торгової марки становлять ігрові набори, різні види дитячого транспорту, музичні інструменти для малюків, розвиваючі іграшки та багато іншого. Вся продукція бренду сертифікована, проходить ретельне тестування і випускається з якісних і безпечних матеріалів.


Іграшка-каталка Kiddieland "Акуратний жираф" підібрати і замовити по які завищеною вартістю 809 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Подвижные игры таких торгових марок, як наприклад: Kiddieland в онлайн каталозі Терра Спорт
Іграшка-каталка Kiddieland "Акуратний жираф" Іграшка-каталка Kiddieland "Акуратний жираф" - Фото №2 Іграшка-каталка Kiddieland "Акуратний жираф" - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Іграшка-каталка Kiddieland "Акуратний жираф""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рухливі ігри

Давно планували зайнятися фігурою? Іграшка-каталка Kiddieland "Акуратний жираф" допоможе на шляху до мети. В « Рухливі ігри » є все, що необхідно спортсмену. Рухливі ігри обрадує Вас високою якістю. Тарілка літаюча фрісбі IG-3222 Квітка , Тарілка літаюча фрісбі IG-3222 Квітка і Тарілка літаюча фрісбі IG-3222 Квітка від топових світових брендів 2292 Ви зможете побачити в нашій лінійці Рухливі ігри . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Рухливі ігри . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн