Іграшка-бризгунчік для ванної У пошуках Дорі "Містер скат" 36572

КОД ТОВАРУ: 153931
  • Іграшка-бризгунчік для ванної У пошуках Дорі "Містер скат" 36572
  • Іграшка-бризгунчік для ванної У пошуках Дорі "Містер скат" 36572 - Фото №2
Іграшка-бризгунчік для ванної У пошуках Дорі
Тип: персонаж мультфільму. Матеріал: щільна гума. Іграшка: 6 см. Упаковка: 10х5х7 см. Особливості: для дітей від 18 місяців; для гри у ванній або в басейні; бризкається водою при натисканні; міцна гума; друг Дорі і вчитель Немо.
Dori
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
69 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 9 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Іграшки
АРТИКУЛ
36572
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Іграшка-бризгунчік для ванної У пошуках Дорі "Містер скат" 36572 - прекрасна іграшка для гри у ванній або дитячому басейні. Іграшка з високоякісної гуми набирає водичку всередину, а потім при натисканні бризкається. Містер скат - веселий учитель на рифі, дуже любить співати, його всі люблять. Придбайте в додаток і інших друзів Дорі, тоді гра під час купання буде ще веселіше і захоплююче.

особливості:
- для дітей від 18 місяців;
- для гри у ванній або в басейні;
- бризкається водою при натисканні;
- міцна гума;
- друг Дорі і вчитель Немо.

Характеристики:
Тип:
персонаж мультфільму;
Матеріал: щільна гума;
Іграшка: 6 см;
Упаковка: 10х5х7 см.

Виробник: Finding Dory (Японія).
Японська компанія випустила нову серію іграшок Finding Dory, що стали улюбленицями багатьох дітей. Яскраві діснеївські персонажі користуються великою популярністю у любителів мультика про рибку Немо і Дорі. Виробничі потужності компанії знаходяться на території Китаю.

Іграшка-бризгунчік для ванної У пошуках Дорі "Містер скат" 36572 вибрати за доступною вартості 69 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Товары для пляжа и бассейна таких брендів, як наприклад: Dori в каталозі магазина Terrasport
Іграшка-бризгунчік для ванної У пошуках Дорі "Містер скат" 36572 Іграшка-бризгунчік для ванної У пошуках Дорі "Містер скат" 36572 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Іграшка-бризгунчік для ванної У пошуках Дорі "Містер скат" 36572"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для пляжу і басейну

Давно хотіли зайнятися спортом? Іграшка-бризгунчік для ванної У пошуках Дорі "Містер скат" 36572 - це Ваш перший крок. В « Товари для пляжу і басейну » є все, що знадобиться спортсмену. Товари для пляжу і басейну здивує Вас своєю оригінальністю. Набір для підводного плавання дитячий Intex 55957 , Набір для підводного плавання дитячий Intex 55957 і Набір для підводного плавання дитячий Intex 55957 від кращих світових виробників 1174 Ви можете знайти в нашій категорії Товари для пляжу і басейну . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Товари для пляжу і басейну . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн