Центр ігровий Kiddieland "Мультікуб"

КОД ТОВАРУ: 154282
  • Центр ігровий Kiddieland "Мультікуб"
  • Центр ігровий Kiddieland "Мультікуб" - Фото №2
  • Центр ігровий Kiddieland "Мультікуб" - Фото №3
Центр ігровий Kiddieland
Тип: ігровий центр. Вид: розвиває. Вік: від 1 року. Матеріал: пластик. Харчування: батарейки 3хАА (в комплекті). Габарити: 15х26х36 см. Особливості гри: високоякісні матеріали; безпечний пластик; шість розвиваючих ігрових сторін; звук, світло; навчання у віршованій формі для легкого запам'ятовування; яскраві, насичені кольори; оригінальний дизайн.
Kiddieland
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 897 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 253 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
049775
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Центр ігровий Kiddieland Мультікуб (озвучений російською мовою) оснащений шістьма ігровими сторонами, кожна з яких має розвиваюче значення. На першій панелі розташовані фортепіанні клавіші, відповідні нотах октави, а також кнопки з чотирма музичними інструментами, які відтворюють відповідні мелодії. Друга панель з годинником навчить дитину визначати час. Панель з плеєром програє мелодії, під які малюк може виконувати ранкову зарядку. Ще одна сторона у віршованій формі познайомить дітей з деякими представниками тваринного світу, допоможе навчиться розпізнавати видаються ними звуки. Панель з мишкою розповідає про рахунок. Мультікуб оснащений спеціальною панеллю для розвитку дрібної моторики і засвоєнню причинно-наслідкових зв'язків.

Особливості центру:

- високоякісні матеріали;

- безпечний пластик;

- шість розвиваючих ігрових сторін;

- звук, світло;

- навчання у віршованій формі для легкого запам'ятовування;

- яскраві, насичені кольори;

- оригінальний дизайн.

Характеристики:

Тип: ігровий центр;

Вид: розвиває;

Вік: від 1 року;

Матеріал: пластик;

Харчування: батарейки 3хАА (в комплекті);

Габарити: 15х26х36 см.

Виробник: Kiddieland (Китай).

Kiddieland - є одним з найбільш великих виробників дитячих товарів. Компанія була створена в кінці дев'яностих років минулого століття. Асортимент продукції даної торгової марки становлять ігрові набори, різні види дитячого транспорту, музичні інструменти для малюків, розвиваючі іграшки та багато іншого. Вся продукція бренду сертифікована, проходить ретельне тестування і випускається з якісних і безпечних матеріалів.


Центр ігровий Kiddieland "Мультікуб" підібрати і купити за реальною ціною 1 897 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Игровые центры таких торгових марок, як наприклад: Kiddieland в електронному магазині Terra Sport
Центр ігровий Kiddieland "Мультікуб" Центр ігровий Kiddieland "Мультікуб" - Фото №2 Центр ігровий Kiddieland "Мультікуб" - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Центр ігровий Kiddieland "Мультікуб""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ігрові центри

Давно хочете зайнятися фігурою? Центр ігровий Kiddieland "Мультікуб" допоможе почати легко. В « Ігрові центри » є все, що Вам знадобиться. Ігрові центри обрадує Вас своєю надійністю. Гірка надувна 58851 Intex , Гірка надувна 58851 Intex і Гірка надувна 58851 Intex від кращих світових постачальників 1178 Ви зможете знайти в нашій лінійці Ігрові центри . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Ігрові центри . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн