Ігровий центр "Оазис" Intex 57421

КОД ТОВАРУ: 12721
  • Ігровий центр "Оазис" Intex 57421
Ігровий центр
Дитячий надувний ігровий центр «Оазис» - це цілий міні комплекс водних забав. Діти можуть просто грати в басейні, але варто приєднати звичайний садовий шланг і з'явиться водоспад. Модель оформлена в яскравих кольорах і припаде до смаку будь-якій дитині. Там навіть є невелика печерка, де діти можуть ховати свої іграшки.
Intex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
539 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 72 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
57421
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дитячий надувний ігровий центр «Оазис» - це цілий міні комплекс водних забав. Діти можуть просто грати в басейні, але варто приєднати звичайний садовий шланг і з'явиться водоспад. Модель оформлена в яскравих кольорах і припаде до смаку будь-якій дитині. Там навіть є невелика печерка, де діти можуть ховати свої іграшки. Басейн досить міцний і стійкий до зносу. Він легко встановлюється і транспортується.

Надувний ігровий центр «Оазис» - фабрика дитячого щастя!

Розміри: (ДхШхВ) 155х130х84 см.

Обсяг: 185 л.

Матеріал: високоякісний вініл.

Вага в упаковці: 4,5 кг.

Виробник: Intex.

Компанія Intex - всесвітньо відомий бренд, виробник надувних виробів, вже більше 40 років займається розробкою і виробництвом надувних меблів, човнів, надувних і каркасних басейнів, надувних ліжок і матраців. Коли Ви купуєте продукт Intex, Ви можете бути впевнені, що купуєте кращий продукт.


Ігровий центр "Оазис" Intex 57421 вибрати за доступною вартості 539 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Игровые центры таких брендів, як наприклад: Intex в каталозі магазина Terrasport
Ігровий центр "Оазис" Intex 57421

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ігровий центр "Оазис" Intex 57421"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ігрові центри

Давно хотіли зайнятися спортом? Ігровий центр "Оазис" Intex 57421 - це Ваш перший крок. В « Ігрові центри » є все, що знадобиться спортсмену. Ігрові центри здивує Вас своєю оригінальністю. Батут надувний дитячий "Замок" Intex 48259 , Батут надувний дитячий "Замок" Intex 48259 і Батут надувний дитячий "Замок" Intex 48259 від кращих світових виробників 1178 Ви можете знайти в нашій категорії Ігрові центри . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Ігрові центри . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн