Гра спортивна Боксерський набір MS 0332

КОД ТОВАРУ: 99701
  • Гра спортивна Боксерський набір MS 0332
Гра спортивна Боксерський набір MS 0332
Набір включає: боксерські рукавички 6 унцій + груша + регульована стійка.
КНР
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
692 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 92 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
MS 0332
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гра спортивна "Бокс" MS 0332: рукавички + груша на стійці підходить для юного спортсмена від 5 років. Гра складається з стійки з регульованою висотою: від 90 до 130 см, боксерської груші і пари рукавичок. Її можна використовувати як в приміщенні, так і на вулиці. Крім того, що бокс є веселим і активним заняттям, він приносить велику користь здоров'ю і загальному розвитку дитини. Дитячі спортивні ігри для хлопчиків більш приємні і цікаві, ніж звичайні фізкультурні вправи.
Гра спортивна "Бокс" MS 0332: рукавички + груша на стійці забезпечить вашій дитині можливість всебічного розвитку і стане запорукою його гарної фізичної форми.

особливості:
- дитяча;
- складається з ігрового боксерського набору;
- висота стійки регулюється;

Гра спортивна "Бокс" MS 0332: рукавички + груша на стійці - навчить спритності!

Характеристики:
Висота стійки: від 90 до 130 см;
Вік: від 5 років;
Розмір упаковки: 51х45х13 см.



Виробник: Китай.

Гра спортивна Боксерський набір MS 0332 вибрати за доступною вартості 692 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Боксерские мешки и груши таких брендів, як наприклад: КНР в каталозі магазина Terrasport
Гра спортивна Боксерський набір MS 0332

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра спортивна Боксерський набір MS 0332"

Переваги: Устойчивая
Динамичная
Легкая в сборке
Недоліки: перчатки простенькие, но для детей норм
Коментар: Купил малому домой. Ему 4 года. Для маленьких детей - то что надо. До этого была надувная напольная, с заливкой воды в само дно груши. Не понравилась.
А здесь вода в стойке, а палка на которой находится груша - крепится жесткой пружиной к основанию. Т.е после каждого удара груша шатается, что придает азарта и реалистичности "бою".
В общем, малой очень доволен.
Будем растить чемпиона!)
04 Февраля 2016
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Роман
Купил малому домой. Ему 4 года. Для маленьких детей - то что надо. До этого была надувная напольная, с заливкой воды в само дно груши. Не понравилась.
А здесь вода в стойке, а палка на которой находится груша - крепится жесткой пружиной к основанию. Т.е после каждого удара груша шатается, что придает азарта и реалистичности "бою".
В общем, малой очень доволен.
Будем растить чемпиона!)
04 Февраля 2016
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Боксерські мішки і груші

Давно хотіли зайнятися спортом? Гра спортивна Боксерський набір MS 0332 - це Ваш перший крок. В « Боксерські мішки і груші » є все, що знадобиться спортсмену. Боксерські мішки і груші здивує Вас своєю оригінальністю. Покришка велосипедна 27.5x2.25 OBOR Mike Bear (W3103) 30 TPI , Покришка велосипедна 27.5x2.25 OBOR Mike Bear (W3103) 30 TPI і Покришка велосипедна 27.5x2.25 OBOR Mike Bear (W3103) 30 TPI від кращих світових виробників 86 Ви можете знайти в нашій категорії Боксерські мішки і груші . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Боксерські мішки і груші . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн