Гра настільна Манчкін Легенди (українською)

КОД ТОВАРУ: 253274
  • Гра настільна Манчкін Легенди (українською)
Гра настільна Манчкін Легенди (українською)
Третя Планета
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
556 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 74 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вік
від 10 років
Комплектація
168 карт Кубик Правила гри
Призначення
Дитячі
Розміри коробки
19.5 х 14.0 х 4.5 см
АРТИКУЛ
HBG-253274
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Зустрічайте саме легендарне розширення гри "Манчкин" - "Манчкин Легенди", нові пригоди в знайомому з дитинства світі міфів і казок. Більше ніякої банальної піци або допомоги від майстра, тільки справжні скарби, будь то "Золоте Руно" або "Екскалібур". Перемогти вигаданих демонів під силу кожному, а от повторити подвиги Геракла й Одіссея, подужати самого Кракена - справжній виклик для самовідданих манчкінів. І будь на все воля Богів, ваша героїчна доля в світі легенд залежить тільки від вас. «Манчкин Легенди» - 168 нових карт, які можна змішати з базовою грою, усіма доповненнями або грати як в самостійну гру. Не має значення за якими міфічними скарбами ви вирушили в дорогу на цей раз - ваше пригода буде Легендарним !!!

Гра настільна Манчкін Легенди (українською) купити по які завищеною вартістю 556 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Разные таких брендів, як наприклад: Третя Планета в каталозі Терра Спорт
Гра настільна Манчкін Легенди (українською)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Манчкін Легенди (українською)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно планували зайнятися фігурою? Гра настільна Манчкін Легенди (українською) буде Вашим першим кроком. В « Різні » знайдеться все, що Вам знадобиться. Різні здивує Вас своєю якістю. Настільна гра Duke "Хрестики - нулики" (2072DK) , Настільна гра Duke "Хрестики - нулики" (2072DK) і Настільна гра Duke "Хрестики - нулики" (2072DK) від знаменитих світових виробників 460 Ви зможете побачити в нашій категорії Різні . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Різні . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн