Гра настільна Kingdomino. Доміношне королівство

КОД ТОВАРУ: 253443
  • Гра настільна Kingdomino. Доміношне королівство
  • Гра настільна Kingdomino. Доміношне королівство - Фото №2
  • Гра настільна Kingdomino. Доміношне королівство - Фото №3
Гра настільна Kingdomino. Доміношне королівство
Feelindigo
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
526 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 70 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інтелектуальні ігри
Вік
від 8 років
Комплектація
4 початкові тайли, 48 тайлів земель, 4 3D моделі замків, 8 дерев'яних королів, правила гри на українській і російській мовах.
Призначення
Дитячі
Розміри коробки
20 х 20 х 5
АРТИКУЛ
HBG-253443
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Kingdomino (клаптиків королівство) - популярна сімейна стратегічна гра від відомого майстра Бруно Катала. Ви мрієте розширити межі своїх володінь і одягнути королівську мантію. Але перш ніж створити легендарне королівство, вам доведеться відправитися на пошуки нових земель ... Гра розвиває логіку, математичні здібності, вчить прораховувати ходи. Візитною карткою Бруно Катала є високий рівень художнього оформлення і гармонійне поєднання стратегії і сімейної гри. Захоплюючий сюжет, привабливі компоненти, яскраві ілюстрації художника Сиріл Букет повністю занурюють вас в атмосферу гри. У гри прості правила - їх легко пояснити під час гри. Завдяки такому унікальному поєднанню в «доміношна Королівство» на відміну від звичайних філерів хочеться грати ще і ще. Гра подобається дітям, початківцям і досвідченим гравцям одночасно, що також унікально.

Гра настільна Kingdomino. Доміношне королівство купити по реально виправданою вартості 526 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Разные таких брендів, як наприклад: Feelindigo в інтернет каталозі Терраспорт
Гра настільна Kingdomino. Доміношне королівство Гра настільна Kingdomino. Доміношне королівство - Фото №2 Гра настільна Kingdomino. Доміношне королівство - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Kingdomino. Доміношне королівство"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Гра настільна Kingdomino. Доміношне королівство допоможе досягти мети. В « Різні » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Різні порадує Вас високою якістю. Гра настільна Ерудит-Еліт , Гра настільна Ерудит-Еліт і Гра настільна Ерудит-Еліт від кращих світових брендів 460 Ви побачите в нашій категорії Різні . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Різні . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн