Гра настільна Камелот Юніор

КОД ТОВАРУ: 253592
  • Гра настільна Камелот Юніор
Гра настільна Камелот Юніор
Smart Games
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
504 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 67 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Головоломки
Вік
від 4 років
Комплектація
8 кубиків; 2 фігури; платформа; Книжка із завданнями.
Призначення
Дитячі
Розміри коробки
26 х 29 х 6
АРТИКУЛ
HBG-253592
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Побудуйте красиві дерев'яні вежі і сходи, щоб створити шлях для лицаря до його прекрасну принцесу. Лицар і принцеса можуть ходити тільки вгору по сходах або уздовж верхньої частини стін, вони не можуть стрибати вниз або підніматися вгору по стінах. Гра Камелот Юніор забезпечить години цікавих занять для дитини! Стимулює такі когнітивні навички: просторова уява, планування, вирішення проблем, концентрацію, логіку. Якщо завдання здається занадто важкою, зверніться до вирішення і спробуйте працювати в зворотному напрямку. Діти, дивлячись на варіанти рішень, вивчають нові методи будівництва. Це допомагає їм зрозуміти процес пошуку відповідей.

Гра настільна Камелот Юніор підібрати і купити за реальною ціною 504 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Разные таких торгових марок, як наприклад: Smart Games в електронному магазині Terra Sport
Гра настільна Камелот Юніор

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Камелот Юніор"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно хочете зайнятися фігурою? Гра настільна Камелот Юніор допоможе почати легко. В « Різні » є все, що Вам знадобиться. Різні обрадує Вас своєю надійністю. Гра настільна Кораловий риф , Гра настільна Кораловий риф і Гра настільна Кораловий риф від кращих світових постачальників 460 Ви зможете знайти в нашій лінійці Різні . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Різні . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн