Гра настільна IQ Бум

КОД ТОВАРУ: 253570
  • Гра настільна IQ Бум
  • Гра настільна IQ Бум - Фото №2
Гра настільна IQ Бум
Smart Games
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
332 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 44 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Головоломки
Вік
від 6 років
Комплектація
Ігрове поле з осередками, ігрові фігури, 120 завдань різної складності.
Призначення
Дитячі
Розміри коробки
14.5 х 10 х 3
АРТИКУЛ
HBG-253570
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спробуйте знайти на ігровому полі місце для всіх 3D деталей, якщо ви можете побачити на малюнку із завданням тільки двомірне зображення деталей і отвори. Правила гри: 1. Виберіть завдання в буклеті і помістіть відповідні деталі на ігровому полі. Ці деталі не змінюють свого положення. 2. Тепер вам потрібно знайти місце для інших деталей на ігровому полі. Кожна деталь має дві виступаючи частини. На одній стороні один кулька (А), в іншу сторону повернуті дві кульки (В) Покладіть деталь таким чином, щоб вона потрапила виступаючими частинами в отвори на ігровому полі. Якщо ви хочете змінити положення деталі, це можна легко зробити, натиснувши на неї пальцем під днищем ігрового поля. 3. Ви знайшли рішення головоломки, якщо змогли розташувати всі деталі на ігровому полі таким чином, щоб не залишилося жодної видимої отвори, все кульки вставлені в отвори і поверхню поля залишилася плоскою. Існує тільки один правильний варіант вирішення кожної головоломки. Ви зможете знайти його в кінці буклета.

Гра настільна IQ Бум купити за вигідною ціною 332 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Разные таких виробників, як наприклад: Smart Games в магазині terrasport.ua
Гра настільна IQ Бум Гра настільна IQ Бум - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна IQ Бум"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра настільна IQ Бум буде Вашим першим кроком. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні здивує Вас своєю якістю. Гра настільна Антивірус Мутація , Гра настільна Антивірус Мутація і Гра настільна Антивірус Мутація від знаменитих світових виробників 460 Ви знайдете в нашому розділі Різні . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн