Гра настільна дитяча "Шаради Cards"

КОД ТОВАРУ: 221300
  • Гра настільна дитяча "Шаради Cards"
Гра настільна дитяча
Вік: від 10 років. Кількість гравців: від 2 до 5. Кількість карток: 30. Особливості: Можна грати компанією. Розвиваючі властивості. Прості правила гри. Приблизний час гри - 20 хвилин.
КУПИТИ
ЦІНА:
47 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 6 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Інтерактивні іграшки
АРТИКУЛ
1614H
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гра дитяча настільна Шаради Cards - гра, в яку можна грати великою компанією. Суть полягає в поясненні слів. Гравці діляться на дві команди, один гравець з команди намагається пояснити своїм товаришам слово, використовуючи тільки синоніми до нього. Якщо команда вгадує слово, то зараховується один бал, якщо немає, то віднімається один бал. Гру виграє команда, яка набрала найбільше очок. Карток в наборі - 30 штук.

особливості:

·          Можна грати компанією;

·          Розвиваючі властивості;

·          Прості правила гри;

·          Приблизний час гри - 20 хвилин.

Характеристики:

  Вік: від 10 років;

  Кількість гравців: від 2 до 5;

  Кількість карток: 30.

Виробник: Україна.

Виробник займається розробкою і випуском настільних ігор для дітей і дорослих. Ігри прості за правилами, не вимагають спеціальної підготовки і сподобаються компанії. Вони компактні і легкі. Іграшки довго не набридають, цінова політики доступна.


Гра настільна дитяча "Шаради Cards" купити за вигідною ціною 47 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Настольные игры для детей таких виробників, як наприклад: в магазині terrasport.ua
Гра настільна дитяча "Шаради Cards"

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна дитяча "Шаради Cards""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Настільні ігри для дітей

Давно мрієте зайнятися спортом? Гра настільна дитяча "Шаради Cards" буде Вашим першим кроком. В « Настільні ігри для дітей » є все, що необхідно спортсмену. Настільні ігри для дітей здивує Вас своєю якістю. Гра дитяча настільна Dream Makers Кот і миші , Гра дитяча настільна Dream Makers Кот і миші і Гра дитяча настільна Dream Makers Кот і миші від знаменитих світових виробників 2293 Ви знайдете в нашому розділі Настільні ігри для дітей . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Настільні ігри для дітей . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн