Термоштани для полювання X-Bionic Hunting Man Pants Long

КОД ТОВАРУ: 126252
  • Термоштани для полювання X-Bionic Hunting Man Pants Long
  • Термоштани для полювання X-Bionic Hunting Man Pants Long - Фото №2
  • Термоштани для полювання X-Bionic Hunting Man Pants Long - Фото №3
Термоштани для полювання X-Bionic Hunting Man Pants Long
Тип: термоштани. Колір: зелений. Розмір: S / M, L / XL, XXL. матеріал: 82% Skin Nodor, 15% Mythlan, 3% Elastane. особливості:   Запатентований зносостійкий матеріал спеціальної пряжі - Skin Nodor®. Компресійні властивості термоштанами, додаткова робота м'язів за рахунок напруги і виділення тепла. Додаткове розтягнення тканини і захист від холоду на суглобах. AirConditioning Channel ™ - канали для циркуляції повітря. Іони срібла в тканини, які борються з мікроорганізмами, які надають поту неприємний запах. Постійний температурний режим - Технологія 37 ° CCR, перерозподіл тепла за допомогою технології 3D Bionic Sphere System ™.
X-Bionic
КУПИТИ
ЦІНА:
5 400 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 721 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
XXL, SM, L-XL
Вид
Штани
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
I020240-E122
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термоштани для полювання X-Bionic Hunting Man Pants Long можна використовувати не тільки для полювання, але і для інших активних занять на холоді. Технологія 3D Bionic Sphere System розподілить тепло по ногах і захистить все зони. Матеріал штанів зносостійкий, зони суглобів додатково обігріваються за рахунок щільності тканини. М'язи завжди знаходяться в тонусі за рахунок компресії термоштанами. До того ж, тканину знижує вібрацію і покращує мікроциркуляцію в організмі. Неможливо переохолодитися в таких штанях, оскільки система мікроканалів AirConditioning Channel забезпечує виведення вологи і запускає новий свіже повітря, попутно нагріваючи його. Запах такі штани не накопичують, оскільки в пряжі є іони срібла, що вбивають мікроорганізми.      

особливості:

·          Запатентований зносостійкий матеріал спеціальної пряжі - Skin Nodor®;

·          Компресійні властивості термоштанами, додаткова робота м'язів за рахунок напруги і виділення тепла;

·          Додаткове розтягнення тканини і захист від холоду на суглобах;

·          AirConditioning Channel ™ - канали для циркуляції повітря;

·          Іони срібла в тканини, які борються з мікроорганізмами, які надають поту неприємний запах;

·          Постійний температурний режим - Технологія 37 ° CCR, перерозподіл тепла за допомогою технології 3D Bionic Sphere System ™.

Характеристики:

  Колір: зелений;

  Розмір: S / M, L / XL, XXL;

  матеріал: 82% Skin Nodor, 15% Mythlan, 3% Elastane.

Виробник: X-Bionic (Швейцарія).

Бренд п'ятий рік поспіль отримує звання самого інноваційного виробника термобілизни. Вони не стоять на місці і впроваджують нові технології в кожну річ. Вартість речей цього виробника цілком виправдана, адже вона перевершує всі очікування клієнта, володіє максимальною функціональністю і зручністю. Всі інновації настільки швидко працюють в речах, що ви не встигаєте відчути дискомфорт, а тільки насолоджуєтеся проведенням часу на природі взимку.


Термоштани для полювання X-Bionic Hunting Man Pants Long підібрати і купити за реальною ціною 5 400 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Мужские штаны и брюки таких торгових марок, як наприклад: X-Bionic в електронному магазині Terra Sport
Термоштани для полювання X-Bionic Hunting Man Pants Long Термоштани для полювання X-Bionic Hunting Man Pants Long - Фото №2 Термоштани для полювання X-Bionic Hunting Man Pants Long - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термоштани для полювання X-Bionic Hunting Man Pants Long"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі штани і штани

Давно хочете зайнятися фігурою? Термоштани для полювання X-Bionic Hunting Man Pants Long допоможе почати легко. В « Чоловічі штани і штани » є все, що Вам знадобиться. Чоловічі штани і штани обрадує Вас своєю надійністю. Термоштаны мужские Icebreaker Sprint Leggins Men black/monsoon - XL , Термоштаны мужские Icebreaker Sprint Leggins Men black/monsoon - XL і Термоштаны мужские Icebreaker Sprint Leggins Men black/monsoon - XL від кращих світових постачальників 2137 Ви зможете знайти в нашій лінійці Чоловічі штани і штани . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Чоловічі штани і штани . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн