Черевики гірськолижні Head Raptor B3 RD R / Pro

КОД ТОВАРУ: 14466
Черевики гірськолижні Head Raptor B3 RD R / Pro
Черевики гірськолижні Head Raptor B3 RD R / Pro (600016) відмінно підійдуть для справжніх професіоналів. Модель оснащена чотирма спеціальними застібками з системою мікро регулювання і широким ременем, які дозволяють надійно закріпити черевик. Крім цього кліпси розроблені так, щоб запобігти тиску манжети на ногу навіть під час сильного затягування. У черевиках застосовано спеціальну технологію Performance Tuning Concept, яка дозволяє точно відкалібрувати жорсткість для різних типів катання. Ця технологія також дозволяє налаштувати пружність задньої частини черевика, що робить катання ще більш комфортним. Язичок моделі оснащений спеціальною ручкою, яка дозволяє швидко його поправити або підтягти, не знімаючи рукавичок.
Head
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 150 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 421 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
24,5, 26,5, 28,5
Тип
Черевики гірськолижні
Призначення
Чоловічі
АРТИКУЛ
72017
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС


Черевики гірськолижні Head Raptor B3 RD R / Pro купити за вигідною ціною 3 150 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Лыжи таких торгових марок, як наприклад: Head в електронному каталозі Терраспорт
Черевики гірськолижні Head Raptor B3 RD R / Pro

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Черевики гірськолижні Head Raptor B3 RD R / Pro"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лижі

Давно мрієте зайнятися спортом? Черевики гірськолижні Head Raptor B3 RD R / Pro буде Вашим першим кроком. В « Лижі » є все, що необхідно спортсмену. Лижі здивує Вас своєю якістю. Лыжи беговые Tisa Sport Wax 2014/2015 blue - 180 см , Лыжи беговые Tisa Sport Wax 2014/2015 blue - 180 см і Лыжи беговые Tisa Sport Wax 2014/2015 blue - 180 см від знаменитих світових виробників 130 Ви знайдете в нашому розділі Лижі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Лижі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн