Камера для квадрокоптера DFX HD Cam for Byrobot Drone Fighter

КОД ТОВАРУ: 152393
  • Камера для квадрокоптера DFX HD Cam for Byrobot Drone Fighter
Камера для квадрокоптера DFX HD Cam for Byrobot Drone Fighter
Категорія: комплектуючі для Byrobot Drone Fighter DFX. Дозвіл відео: 1280х720 HD. Дальність польоту з камерою: 100 м. Комплектація: камера HD, чотири гофри на мотори, стікери, одна флеш карта на 4 ГБ, кард-рідер, інструкція. Кут огляду: 70 градусів. Фокусна відстань: 4,6 мм. Вага: 5 грам. Особливості: для відеоспостереження; потокове відео; час запису відео 1 годину; додаток Petrone для iOS і Android; має малу вагу; легко монтується.
Byrobot
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 199 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 160 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
DF-HC-100
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Камера HD для Byrobot Drone Fighter DFX - призначена для перетворення бойового дрона в літаючу камеру для спостереження за навколишньою місцевістю від першої особи. Ви з легкістю зможете управляти літаючої камерою зі свого смартфона і при цьому отримувати потокове відео в реальному часі. Так само легко і просто вам вдасться монтувати камеру, необхідно знеструмити дрон, зняти лопаті, захист, верхню кришку замінити на камеру, налаштувати кут огляду.

особливості:
- для відеоспостереження;
- потокове відео;
- час запису відео 1 годину;
- додаток Petrone для iOS і Android;
- має малу вагу;
- легко монтується.

Характеристики:
Категорія: комплектуючі для Byrobot Drone Fighter DFX;
Дозвіл відео: 1280х720 HD;
Дальність польоту з камерою: 100 м;
Комплектація: камера HD, чотири гофри на мотори, стікери, одна флеш карта на 4 ГБ, кард-рідер, інструкція;
Кут огляду: 70 градусів;
Фокусна відстань: 4,6 мм;
Вага: 5 грам.

Виробник: Byrobot (Корея).
Компанія Byrobot випускає високоякісні бойові дрони з унікальним алгоритмом і модулем на борту. За допомогою таких дорослих іграшок можна вести спостереження, проводити бої, отримати атмосферні дані в важкодоступних місцях і багато іншого.

Камера для квадрокоптера DFX HD Cam for Byrobot Drone Fighter купити по реально виправданою вартості 1 199 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Радиоуправляемые квадрокоптеры таких брендів, як наприклад: Byrobot в інтернет каталозі Терраспорт

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Камера для квадрокоптера DFX HD Cam for Byrobot Drone Fighter"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Радіокеровані квадрокоптера

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Камера для квадрокоптера DFX HD Cam for Byrobot Drone Fighter допоможе досягти мети. В « Радіокеровані квадрокоптера » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Радіокеровані квадрокоптера порадує Вас високою якістю. Квадрокоптер з утриманням висоти Wowitoys H4816 , Квадрокоптер з утриманням висоти Wowitoys H4816 і Квадрокоптер з утриманням висоти Wowitoys H4816 від кращих світових брендів 5031 Ви побачите в нашій категорії Радіокеровані квадрокоптера . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Радіокеровані квадрокоптера . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн