Еспандер гумовий PowerPlay, 14-39 кг (4115)

КОД ТОВАРУ: 424630
  • Еспандер гумовий PowerPlay, 14-39 кг (4115)
  • Еспандер гумовий PowerPlay, 14-39 кг (4115) - Фото №2
  • Еспандер гумовий PowerPlay, 14-39 кг (4115) - Фото №3
Еспандер гумовий PowerPlay, 14-39 кг (4115)
Призначення: Гума для Тренування PowerPlay 4115 Level 4 широко вікорістовується для фітнесу, во время зайняти пілатесом та кросфітом. Опис: Екологічно чистий и довговічній: Еспандер виготовлення з 100% природного латексу Який має гарну еластичність и є Антіалергенний. Універсальний: За помощью такого простого аксесуари можна урізноманітніті много вправо, збільшівші НАВАНТАЖЕННЯ, що не віклікаючі водночас звікання м'язів. З таким тренажером можна тренуваті руки, ноги, спину, груди. Відмінний тренажер для розвитку гнучкості, сили та вітрівалості. Портативний: Еспандер для підтягування та спротиву дуже компактний и легкий и почти НЕ займає місця. Ви можете принести его до РОБОЧОЇ зони, тренажерного залу, парку ТОЩО. Ви можете займатіся у будь-який час у будь-якому місці. Підходить для зайняти по РЕАБІЛІТАЦІЇ та відновленню. Тренування з Еспандер спріяють попередження травматизму. Спріяє укріпленню серцево-судінної системи, а такоже укріпленню и відновленню всех груп м'язів. Вікорістовуючі гуму для Тренування ві пропрацьовуєте НЕ только певні м'язи, а всі Рухи в цілому. Еспандер дает змогу зміцнюваті та підтягуваті м'язи, но водночас НЕ збільшує їх в об'ємі та не перекачує. Щоб ефективного тренуватісь з Еспандер, необходимо звернути Рамус на НАВАНТАЖЕННЯ, нанесені на петлю й упаковування.Воні означають силу протідії цієї петлі при різному Рівні розтягнення: Перше число показує рівень НАВАНТАЖЕННЯ при ее подовженні на 50 см, друга число показує рівень НАВАНТАЖЕННЯ при ее подовженні на 150 см. Розтягуваті Еспандер більш чем на 200 см не Варта. Гумові петлі від компанії PowerPlay кроме паверліфтінгу та важкої атлетики могут застосовуватіся для: Тренування на ШВИДКІСТЬ и спрітність стрибкова Тренування Розвитку підрівної сили та швідкості аеробіки розтяжка Розминка Армреслінгу Опановування Нових вправо (віджімання, підтягування, виходи на турніку и кільцях)
PowerPlay
КУПИТИ
735 грн
ЦІНА: 465 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 62 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Рівень жорсткості
Середній
АРТИКУЛ
PP_4115_Red_(14-39 kg)
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер для тренувань PowerPlay 4115 Level 4 широко використовується для фітнесу, під час занять пілатесом і кросфітом.

Екологічно чистий і довговічний: еспандер виготовлений з 100% природного латексу який має гарну еластичність і є антиалергенним. За допомогою такого простого аксесуара можна урізноманітнити багато вправ, збільшивши навантаження, не викликаючи одночасно звикання м'язів. З таким тренажером можна тренувати руки, ноги, спину, груди. Відмінний тренажер для розвитку гнучкості, сили і витривалості. Еспандер для підтягування і опору дуже компактний і легкий і майже не займає місця. Ви можете принести його до робочої зони, тренажерного залу, парку тощо. Ви можете займатися в будь-який час в будь-якому місці. Підходить для занять по реабілітації і відновлення. Тренування з еспандером сприяють попередженню травматизму. Сприяє зміцненню серцево-судинної системи, а також зміцненню та відновленню всіх груп м'язів. Використовуючи гуму для тренування ви опрацьовує не тільки певні м'язи, а всі рухи в цілому. Еспандер дозволяє зміцнювати і підтягувати м'язи, але при цьому не збільшує їх в обсязі але не перекачує. Щоб ефективно тренуватися з еспандером, необхідно звернути увагу на навантаження, нанесені на петлю. Вони означають силу протидії цій петлі при різному рівні розтягнення: перше число показує рівень навантаження при її продовження на 50 см, друге число показує рівень навантаження при її продовження на 150 см. Розтягувати еспандер більш ніж на 200 см не варто. Гумові петлі від компанії PowerPlay крім пауерліфтингу та важкої атлетики можуть застосовуватися для: Тренувань на швидкість і спритність стрибкових тренувань, Розвитку підривної сили і швидкості, аеробіки, Розтяжки, Розминки (віджимання, підтягування, виходи на турніку і кільцях).

Характеристики:

  • Тип: Універсальний
  • Опір: 14
  • Конструкція: Стрічкова
  • Колір червоний
  • Стан: Нове
  • Гарантія: 14 днів
  • Тип навантаження: Розтягування

Виробник: PowerPlay (Польща)


Еспандер гумовий PowerPlay, 14-39 кг (4115) купити за вигідною ціною 465 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Многофункциональные эспандеры таких виробників, як наприклад: PowerPlay в магазині terrasport.ua
Еспандер гумовий PowerPlay, 14-39 кг (4115)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер гумовий PowerPlay, 14-39 кг (4115)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер гумовий PowerPlay, 14-39 кг (4115) буде Вашим першим кроком. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю якістю. Набір багатофункціональних еспандерів для фітнесу Pro Supra FI-3018 , Набір багатофункціональних еспандерів для фітнесу Pro Supra FI-3018 і Набір багатофункціональних еспандерів для фітнесу Pro Supra FI-3018 від знаменитих світових виробників 2733 Ви знайдете в нашому розділі Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн