Гриль вугільний Outwell Cazal Portable Compact Grill (SN928881)

КОД ТОВАРУ: 431581
  • Гриль вугільний Outwell Cazal Portable Compact Grill (SN928881)
  • Гриль вугільний Outwell Cazal Portable Compact Grill (SN928881) - Фото №2
  • Гриль вугільний Outwell Cazal Portable Compact Grill (SN928881) - Фото №3
  • Гриль вугільний Outwell Cazal Portable Compact Grill (SN928881) - Фото №4
Гриль вугільний Outwell Cazal Portable Compact Grill (SN928881)
Вугільний гриль Cazal Portable Compact Grill - оптимальний варіант для проведення заміського пікніка на березі річки або озера, на пляжі, в кемпінг-таборі або парковій зоні. Унікальний дизайн забезпечує багато місця для вугілля, а прямокутна форма створює достатню стійкість на будь-якій поверхні. Як паливо рекомендується використовувати деревно-вугільні брикети, які відповідають європейському стандарту EN 1860-2. Гриль ідеальний для походів вихідного дня завдяки компактним розмірам, невеликій вазі і ручці для перенесення. Увага! Помістіть гриль на тверду і пласку поверхню перед використанням. Не використовуйте в приміщенні, під навісом і поблизу легкозаймистих матеріалів. Не використовуйте спирт, бензин або аналогічні рідини для розпалювання. Тримайте дітей та домашніх тварин подалі від гриля. Цей гриль стане дуже гарячим, тому не рухайте його під час використання. Перед першим використанням гриля дайте вугіллю згоріти протягом 30 хвилин і дайте йому охолонути. Завжди чистьте гриль після використання. Вся очищення і технічне обслуговування повинні виконуватися, коли гриль не використовується і повністю охолов. особливості: Складна конструкція не вимагає додаткової збірки. Унікальний дизайн забезпечує багато місця для вугілля. Невеликий розмір в складеному вигляді. Практична ручка для зручності перенесення.
Outwell
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 454 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 194 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Грилі
АРТИКУЛ
SN928881
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вугільний гриль Cazal Portable Compact Grill - оптимальний варіант для проведення заміського пікніка на березі річки або озера, на пляжі, в кемпінг-таборі або парковій зоні. Унікальний дизайн забезпечує багато місця для вугілля, а прямокутна форма створює достатню стійкість на будь-якій поверхні. Як паливо рекомендується використовувати деревно-вугільні брикети, які відповідають європейському стандарту EN 1860-2. Гриль ідеальний для походів вихідного дня завдяки компактним розмірам, невеликій вазі і ручці для перенесення.

Увага! Помістіть гриль на тверду і пласку поверхню перед використанням. Не використовуйте в приміщенні, під навісом і поблизу легкозаймистих матеріалів. Не використовуйте спирт, бензин або аналогічні рідини для розпалювання. Тримайте дітей та домашніх тварин подалі від гриля. Цей гриль стане дуже гарячим, тому не рухайте його під час використання. Перед першим використанням гриля дайте вугіллю згоріти протягом 30 хвилин і дайте йому охолонути. Завжди чистьте гриль після використання. Вся очищення і технічне обслуговування повинні виконуватися, коли гриль не використовується і повністю охолов.


особливості:

  • складна конструкція не вимагає додаткової збірки;
  • включає решітку для готування;
  • унікальний дизайн забезпечує багато місця для вугілля;
  • компактний розмір.


Характеристики:

  • вага: 8 кг;
  • комплектація: г Ріль, інструкція;
  • матеріал: сталь;
  • колір чорний.


Виробник: Outwell (Данія).



Гриль вугільний Outwell Cazal Portable Compact Grill (SN928881) вибрати за доступною вартості 1 454 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Угольные грили таких брендів, як наприклад: Outwell в каталозі магазина Terrasport
Гриль вугільний Outwell Cazal Portable Compact Grill (SN928881) Гриль вугільний Outwell Cazal Portable Compact Grill (SN928881) - Фото №2 Гриль вугільний Outwell Cazal Portable Compact Grill (SN928881) - Фото №3 Гриль вугільний Outwell Cazal Portable Compact Grill (SN928881) - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гриль вугільний Outwell Cazal Portable Compact Grill (SN928881)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Вугільні грилі

Давно хотіли зайнятися спортом? Гриль вугільний Outwell Cazal Portable Compact Grill (SN928881) - це Ваш перший крок. В « Вугільні грилі » є все, що знадобиться спортсмену. Вугільні грилі здивує Вас своєю оригінальністю. Гриль-барбекю портативний Big Green Egg AXLHD , Гриль-барбекю портативний Big Green Egg AXLHD і Гриль-барбекю портативний Big Green Egg AXLHD від кращих світових виробників 6930 Ви можете знайти в нашій категорії Вугільні грилі . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Вугільні грилі . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн