Гриль електричний Outwell Selby Griddle Black (SN928883)

КОД ТОВАРУ: 431577
  • Гриль електричний Outwell Selby Griddle Black (SN928883)
  • Гриль електричний Outwell Selby Griddle Black (SN928883) - Фото №2
  • Гриль електричний Outwell Selby Griddle Black (SN928883) - Фото №3
Гриль електричний Outwell Selby Griddle Black (SN928883)
Приготуйте здоровий сніданок як в улюбленому ресторані за допомогою електричного гриля Outwell Selby Griddle. Продумана конструкція видаляє надлишки жиру з жарочной поверхні і збирає його в спеціальному піддоні. Так Ваша їжа буде менш жирної, і тарілку буде легше мити. Термостат зі світловим індикатором допомагає встановити необхідну температуру для смаження яєць, бекону, сосисок, тостів і т. Д. Термостійкі пластикові ручки дозволяють легко переносити гриль без ризику обпектися. Процес приготування: Змастіть жарочні поверхню невеликою кількістю рослинного масла. Встановіть регулятор температури на необхідний рівень нагріву. Контрольна лампочка загориться, показуючи, що пристрій готовий до роботи (ВКЛ). Увага! Помістіть гриль на тверду і пласку поверхню перед використанням. Ніколи не залишайте пристрій без нагляду під час використання. Тримайте дітей та домашніх тварин подалі від гриля. Цей гриль стане дуже гарячим, тому торкайтеся тільки до ручок на пристрої під час роботи. Терморегулятор не повинен стосуватися агрегату! Перед зняттям регулятора температури завжди витягуйте вилку з розетки! Не використовуйте цей прилад під дощем або у вологому середовищі, так як це може призвести до ураження електричним струмом. Рекомендована макс безперервне використання гриля - від 30 до 45 хвилин. особливості: Простий у використанні. Плоска алюмінієва антипригарная поверхня для смаження, яку легко чистити. Система Fat-free видаляє надлишки жиру для більш природного процесу приготування на грилі. Піддон для збору жиру. Терморегулятор зі світловим індикатором. Термостійкі пластикові ручки. Номінальна потужність 2 кВт. Електрокабель 2,5 м з заземленням.
Outwell
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 485 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 198 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Грилі
АРТИКУЛ
SN928883
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Приготуйте здоровий сніданок як в улюбленому ресторані за допомогою електричного гриля Outwell Selby Griddle. Продумана конструкція видаляє надлишки жиру з жарочной поверхні і збирає його в спеціальному піддоні. Так Ваша їжа буде менш жирної, і тарілку буде легше мити. Термостат зі світловим індикатором допомагає встановити необхідну температуру для смаження яєць, бекону, сосисок, тостів і т. Д. Термостійкі пластикові ручки дозволяють легко переносити гриль без ризику обпектися.

Увага! Помістіть гриль на тверду і пласку поверхню перед використанням. Ніколи не залишайте пристрій без нагляду під час використання. Тримайте дітей та домашніх тварин подалі від гриля. Цей гриль стане дуже гарячим, тому торкайтеся тільки до ручок на пристрої під час роботи. Терморегулятор не повинен стосуватися агрегату! Перед зняттям регулятора температури завжди витягуйте вилку з розетки! Не використовуйте цей прилад під дощем або у вологому середовищі, так як це може призвести до ураження електричним струмом. Рекомендована макс безперервне використання гриля - від 30 до 45 хвилин.

особливості:

  • термостійкі пластикові ручки;
  • простий у використанні;
  • унікальний дизайн забезпечує багато місця для вугілля;
  • плоска алюмінієва антипригарная поверхня для смаження, яку легко чистити;
  • терморегулятор зі світловим індикатором;
  • компактний розмір.


Характеристики:

  • вага: 4 кг;
  • номінальна потужність: 2 кВт;
  • матеріал: сталь;
  • колір чорний.


Виробник: Outwell (Данія).



Гриль електричний Outwell Selby Griddle Black (SN928883) купити за вигідною ціною 1 485 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Электрические грили таких торгових марок, як наприклад: Outwell в онлайн магазині Терра Спорт
Гриль електричний Outwell Selby Griddle Black (SN928883) Гриль електричний Outwell Selby Griddle Black (SN928883) - Фото №2 Гриль електричний Outwell Selby Griddle Black (SN928883) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гриль електричний Outwell Selby Griddle Black (SN928883)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Гриль електричний Outwell Selby Griddle Black (SN928883) буде Вашим першим кроком. В « Електричні грилі » є все, що необхідно спортсмену. Електричні грилі здивує Вас своєю якістю. Спінінг Shimano Antares CX 2.40L 3-14 г , Спінінг Shimano Antares CX 2.40L 3-14 г і Спінінг Shimano Antares CX 2.40L 3-14 г від знаменитих світових виробників 9931 Ви знайдете в нашому розділі Електричні грилі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Електричні грилі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн