Гриф гантельний Inter Atletika B2-13

КОД ТОВАРУ: 105656
  • Гриф гантельний Inter Atletika B2-13
Гриф гантельний Inter Atletika B2-13
Матеріали: сталь, покриття хром. Довжина: 36 см. Діаметр: 25 мм. Маса: 2 кг. Вид застосування: для тренувань. Особливості: Сталь не деформується з часом. Зручний хват, руки   не ковзають. Підходить для новачків. В комплекті два гвинтових замку.
Интер Атлетика
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
728 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 97 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Діаметр 
25 мм
Довжина 
36 см
Покриття 
хром
Вид замків в комплекті
Різьбовий
АРТИКУЛ
B2-13
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гриф гантельний Inter Atletika B2-13 - інструмент, за допомогою якого можна зібрати повноцінну гантель. Гриф короткий, але його довжини досить для фіксації млинців з різною вагою. Вага фіксується замками на різьбі і млинці не зісковзують під час вправ з гантелями. Гриф не деформується, витримує великі навантаження, має зручний хват. Комплекс вправ з гантелями можна виконувати в домашніх умовах.

особливості:

  • Сталь не деформується з часом;
  • Зручний хват, руки   не ковзають;
  • Підходить для новачків;
  • В комплекті два гвинтових замку.

Характеристики:

  матеріали: сталь, покриття хром;

  Довжина: 36 см;

  Діаметр: 25 мм;

  Маса: 2 кг;

  Вид застосування: для тренувань.

Виробник: Inter Atletika (Україна).

Товари виготовляються в Україні і відповідають всім стандартам якості. Тренажери та аксесуари для спорту розроблені з урахуванням потреби спортсменів і анатомічних особливостей тіла. Устаткування виходить надійним і безпечним. Воно підходить як для домашнього використання, так і для постановки в спортзалах. Продукція має міжнародні сертифікати якості і схвалення з боку федерацій спорту багатьох країн.




Гриф гантельний Inter Atletika B2-13 купити за вигідною ціною 728 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Грифы для гантелей и штанг таких торгових марок, як наприклад: Интер Атлетика в електронному каталозі Терраспорт
Гриф гантельний Inter Atletika B2-13

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гриф гантельний Inter Atletika B2-13"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Грифи для гантелей і штанг

Давно мрієте зайнятися спортом? Гриф гантельний Inter Atletika B2-13 буде Вашим першим кроком. В « Грифи для гантелей і штанг » є все, що необхідно спортсмену. Грифи для гантелей і штанг здивує Вас своєю якістю. Гриф для штанги фітнес памп BP3031 прогумований Record (TA-0925), 1,3 м , Гриф для штанги фітнес памп BP3031 прогумований Record (TA-0925), 1,3 м і Гриф для штанги фітнес памп BP3031 прогумований Record (TA-0925), 1,3 м від знаменитих світових виробників 1254 Ви знайдете в нашому розділі Грифи для гантелей і штанг . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Грифи для гантелей і штанг . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн