Грілка для тіла "Зігрівайка"

КОД ТОВАРУ: 78322
  • Грілка для тіла "Зігрівайка"
  • Грілка для тіла "Зігрівайка" - Фото №2
  • Грілка для тіла "Зігрівайка" - Фото №3
  • Грілка для тіла "Зігрівайка" - Фото №4
Грілка для тіла
Особливості грілки: термохимический спосіб нагріву, компактна, легка, забезпечує тривале збереження тепла, можна використовувати на роботі / на прогулянці / на зимовій риболовлі, покращує приплив крові до тіла, знижує больові синдроми, використовують при лікуванні радикулітів / розтягувань / ударів, можна використовувати для дітей, проста в експлуатації, повний нагрів тіла відбувається через 15 хвилин після прикріплення до тіла. Утримує температуру: не менше 6 годин. Максимальна температура нагрівання: 45-68 С. Розмір: 6х8 см.
Украина
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
15 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
4427294
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Грілка для тіла "Зігрівайка" термохімічного способу нагріву забезпечує тривале збереження тепла. Нею можна користуватися на роботі, на прогулянці, на зимовій риболовлі або будинку, якщо в ньому прохолодно. На місці закріплення грілки на тілі людини під впливом випромінюваного нею тепла поліпшується приплив крові, і людина не мерзне навіть в дуже сильні морози.
Крім того, ці грілки можна використовувати і для лікування. Зокрема, з їх допомогою можна видалити больові синдроми і різні запалення на тілі. Суха грілка незамінна при лікуванні радикулітів, розтягнень і ударів. Нею можна користуватися спільно з будь-якими лікувальними мазями.
Грілка для тіла "Зігрівайка" влаштована дуже просто. Вона зроблена з унікального волокна, яке має дивовижну властивість. При зіткненні з повітрям нитки самі собою починають нагріватися до температури 45-68 С ° і активно віддавати тепло назовні. Повний нагрів настає вже через 15 хвилин. У запечатаному ж вигляді грілка тепла не виділяє. Протягом шести годин «Зігрівайка» тримає цю температуру, а потім дуже повільно починає остигати до температури 40-42 С °. Ось така крихта здатна зігрівати людини протягом усього дня або ночі.


Особливості грілки:
- термохимический спосіб нагріву;
- компактна / легка;
- забезпечує тривале збереження тепла;
- можна використовувати на роботі / на прогулянці / на зимовій риболовлі;
- покращує приплив крові до тіла;
- знижує больові синдроми;
- використовують при лікуванні радикулітів / розтягувань / ударів;
- можна використовувати для дітей;
- проста в експлуатації;
- повний нагрів тіла відбувається через 15 хвилин після прикріплення до тіла.


Грілка для тіла "Зігрівайка" - зігріє в холодний день!

Характеристики:
Утримує температуру:
не менше 6 годин.
Максимальна температура нагрівання: 45-68 С.
Розмір: 6х8 см.
Вага: 50 г.

Виробник: ЮТАК (Україна).
Продукцією фірми ЮТАК зацікавлені медики, автомобілісти, спортсмени, туристи, рибалки, мисливці, будівельники і навіть фізики. Ціна продукту є загальнодоступною і в порівнянні з зарубіжними аналогами відрізняється в рази, а за своїми потенційними можливостями перевершує їх.


Грілка для тіла "Зігрівайка" підібрати і купити за реальною ціною 15 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Разное для отдыха таких торгових марок, як наприклад: Украина в електронному магазині Terra Sport
Грілка для тіла "Зігрівайка" Грілка для тіла "Зігрівайка" - Фото №2 Грілка для тіла "Зігрівайка" - Фото №3 Грілка для тіла "Зігрівайка" - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Грілка для тіла "Зігрівайка""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різне

Давно хочете зайнятися фігурою? Грілка для тіла "Зігрівайка" допоможе почати легко. В « Різне » є все, що Вам знадобиться. Різне обрадує Вас своєю надійністю. Пакет водонепроникний Loksak aLoksak (ALOK1-8x11), 8x11 " , Пакет водонепроникний Loksak aLoksak (ALOK1-8x11), 8x11 " і Пакет водонепроникний Loksak aLoksak (ALOK1-8x11), 8x11 " від кращих світових постачальників 3828 Ви зможете знайти в нашій лінійці Різне . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Різне . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн