Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532

КОД ТОВАРУ: 322534
  • Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532
  • Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №2
  • Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №3
  • Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №4
  • Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №5
  • Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №6
  • Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №7
  • Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №8
  • Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №9
  • Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №10
Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532
Точна емуляція гребли з водяним опором для тренувань будинку Практичний дисплей з синім підсвічуванням і власником для планшета, який можна нахиляти і регулювати по висоті 20 тренувальних програм, в тому числі 4 кардіопрограмм Алюмінієва рама преміум-класу Тренажер швидко складається і розкладається Краща тренування на витривалість Ніякої інший вид спорту на витривалість не може конкурувати з веслуванням і задіяти так багато м'язових груп в вашому тілі. Тепер ви можете перенести популярний водний спорт в свою квартиру на гребному тренажері COBRA XTR II Plus і отримати користь від веслування, не виходячи з дому. Ви тренуєте багато великих м'язів одним гребним рухом. Ваша серцево-судинна система стає здоровою, а м'язи спини дійсно сильними. Ви можете тренуватися, задіюючи всі сучасні мультимедійні технології, а ваш планшет або смартфон ідеально помістяться в утримувач сучасного тренувального комп'ютера. М'яке сидіння Ergo вашого COBRA XTR II Plus плавно і рівномірно ковзає по алюмінієвої рейці преміум-класу. Навіть довгі тренування особливо зручні завдяки ергономічній оббивці сидіння. Ваше тіло стає краще з кожним тренуванням, і ви також будете здивовані позитивним змінам м'язів. Гребіть у напрямку до тіла своєї мрії і звертайте на себе увагу! Тренуйте всі свої м'язи одновременноПрі веслування ноги і верхня частина тіла тренуються одночасно. Ви ефективно підвищуєте свою фізичну форму і витривалість. Випробуйте м'яку силове тренування на витривалість. Ідеальний засіб для зняття стресу після важкого 8-годинного робочого дня. Кожен гребний поїзд наближає вас до фігури вашої мрії, і ви відчуваєте розслаблене відчуття веслування з вашим COBRA XTR II Plus. Перевіряйте свою фізичну форму після кожної треніровкіС допомогою кнопки відновлення пульсу на тренувальному комп'ютері ви вимірюєте свій пульс. Тест відновлення пульсу порівнює частоту вашого пульсу до і після тренування. Результат відображається у вигляді оцінки придатності (1-6). Для тіста потрібно додатковий нагрудний ремінь. Відмінна функція, щоб контролювати тренувальний процес і збільшити вашу фізичну форму! Зручний і сучасний тренувальний компьютер.Ваш гребний тренажер COBRA XTR II Plus оснащений тонким і простим у використанні комп'ютером, який допомагає вам постійно вдосконалюватися. Ви можете бачити різні тренувальні дані на чіткому РК-дисплеї. Відображаються такі елементи: час тренування, все тренування на тренувальній одиниці, дистанція тренування, споживання калорій, рівень складності і пульс. Ви підвищуєте свою мотивацію за допомогою 10 тренувальних програм, таких як «Fatburn» і «Cardio», або 4 кардіо програм і 5 індивідуальних програм користувача. Ви можете налаштувати висоту комп'ютера. Його можна нахиляти вперед і назад. За допомогою 5 сенсорних кнопок швидкого вибору прямо на до ...
Hammer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
19 131 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2554 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Рівні навантаження 
більше 10
Максимальна вага користувача 
101-150 кг
Вага тренажера 
37 кг
АРТИКУЛ
4532
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Точна емуляція гребли з водяним опором для тренувань будинку. Практичний дисплей з синім підсвічуванням і власником для планшета, який можна нахиляти і регулювати по висоті. 20 тренувальних програм, в тому числі 4 кардіопрограмм. Алюмінієва рама преміум-класу. Тренажер швидко складається і розкладається.


Краща тренування на витривалість. Жоден інший вид спорту на витривалість не може конкурувати з веслуванням і задіяти так багато м'язових груп в вашому тілі. Тепер ви можете перенести популярний водний спорт в свою квартиру на гребному тренажері COBRA XTR II Plus і отримати користь від веслування, не виходячи з дому. Ви тренуєте багато великих м'язів одним гребним рухом. Ваша серцево-судинна система стає здоровою, а м'язи спини дійсно сильними.


Ви можете тренуватися, задіюючи всі сучасні мультимедійні технології, а ваш планшет або смартфон ідеально помістяться в утримувач сучасного тренувального комп'ютера. М'яке сидіння Ergo вашого COBRA XTR II Plus плавно і рівномірно ковзає по алюмінієвої рейці преміум-класу. Навіть довгі тренування особливо зручні завдяки ергономічній оббивці сидіння. Ваше тіло стає краще з кожним тренуванням, і ви також будете здивовані позитивним змінам м'язів. Гребіть у напрямку до тіла своєї мрії і звертайте на себе увагу!


Перевіряйте свою фізичну форму після кожного тренування. За допомогою кнопки відновлення пульсу на тренувальному комп'ютері ви вимірюєте свій пульс. Тест відновлення пульсу порівнює частоту вашого пульсу до і після тренування. Результат відображається у вигляді оцінки придатності (1-6). Для тіста потрібно додатковий нагрудний ремінь. Відмінна функція, щоб контролювати тренувальний процес і збільшити вашу фізичну форму! Зручний і сучасний тренувальний комп'ютер.


Ваш гребний тренажер COBRA XTR II Plus оснащений тонким і простим у використанні комп'ютером, який допомагає вам постійно вдосконалюватися. Ви можете бачити різні тренувальні дані на чіткому РК-дисплеї. Відображаються такі елементи: час тренування, все тренування на тренувальній одиниці, дистанція тренування, споживання калорій, рівень складності і пульс. Ви підвищуєте свою мотивацію за допомогою 10 тренувальних програм, таких як «Fatburn» і «Cardio», або 4 кардіо програм і 5 індивідуальних програм користувача. Ви можете налаштувати висоту комп'ютера. Його можна нахиляти вперед і назад. За допомогою 5 сенсорних кнопок швидкого вибору.


клас тренажера Домашній
Максимальна вага користувача 130 кг
система гальмування електромагнітна
вага 37 кг
Розміри 118 x 55 х 155 см
кількість програм 20
Пульсозависимие програми 4
Вимірювання пульсу Кардиодатчики, Нагрудний ремінь
харчування тренажера 230V, 50Hz
Гарантія 12 місяців
дисплей LCD, синій, чорний
показання дисплея Час тренування, Пройдена дистанція, Спалені калорії
складна конструкція Так
Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна виробник Китай

Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 купити по які завищеною вартістю 19 131 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Гребные тренажеры таких брендів, як наприклад: Hammer в каталозі Терра Спорт
Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №2 Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №3 Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №4 Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №5 Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №6 Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №7 Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №8 Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №9 Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 - Фото №10

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гребні тренажери

Давно планували зайнятися фігурою? Тренажер гребний Hammer Cobra XTR Plus 4532 буде Вашим першим кроком. В « Гребні тренажери » знайдеться все, що Вам знадобиться. Гребні тренажери здивує Вас своєю якістю. Тренажер гребний Finnlo Maximum / Inspire Cross Rower CR2 , Тренажер гребний Finnlo Maximum / Inspire Cross Rower CR2 і Тренажер гребний Finnlo Maximum / Inspire Cross Rower CR2 від знаменитих світових виробників 1783 Ви зможете побачити в нашій категорії Гребні тренажери . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Гребні тренажери . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн