Гексакоптер гоночний TBS Gemini 315мм ARF

КОД ТОВАРУ: 104746
  • Гексакоптер гоночний TBS Gemini 315мм ARF
  • Гексакоптер гоночний TBS Gemini 315мм ARF - Фото №2
  • Гексакоптер гоночний TBS Gemini 315мм ARF - Фото №3
Гексакоптер гоночний TBS Gemini 315мм ARF
Зібрана рама гексакоптера TBS Gemini; Аеродінамічская канопи для гонок; Канопа для аерозйомки з місцем під камеру типу Mobius; Пропелери 4045 і гайки; Польотний контролер Colibry з прошивкою TauLabs; Система OSD і харчування TBS CORE PNP25; FPV-Камера TBS ChipChip 600 TVL; Відеопередавачі FPV TBS UNIFY 5.8GHz 200mW; Антена 5.8G ImmersionRC SpiroNET з круговою поляризацією; Акумулятор 4S 1050mAh; Фірмовий кейс Gemini.
TBS
КУПИТИ
ЦІНА:
25 452 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3398 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Дрони (квадрокоптера)
АРТИКУЛ
TBS-GEMINI
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

TBS Gemini - лідер будь-яких гоночних змагань, дрон останнього покоління гоночних Мультикоптер. Відрізняється революційним дизайном з аеродинамічним обтічником, моторами, нахиленими вперед для досягнення максимальної швидкості, повністю інтегрованої модульної електронікою.

Міні гексакоптер TBS Gemini продається майже готовим до польоту - потрібно тільки підключити апаратуру управління і налаштувати польотний контролер.
Дрон здатний працювати на акумуляторах 3S і 4S, в залежності від рівня вашої майстерності та вимог швидкості. TBS Gemini - це універсальний коптер, який може розгорнутися в будь-якому місці, літати в будь-який час, проходити через дерева і залишити суперників позаду в гонці.

Каркас виконаний на основі проекту одного з провідних новаторів в цій сфері William Thielicke. TBS доповнили концепцію модульної компонуванням електроніки і контролером управління польотом TBS Colibri. Таким чином, ми отримуємо краще з обох проектів: тісно інтегровані комплектуючі, максимальну ефективність ваги і ідеальну аеродинаміку.

Польотний контролер TBS Colibry працює під управлінням прошивки Tau Labs і є більш компактною версією контролера Quanton.

На гексакоптер встановлена якісна FPV система, що включає брендові камеру TBS 600 TVL, відео передавач TBS UNIFY 5G8 5,8ГГц потужністю 200мВт і антену з круговою поляризацією від ImmersionRC. Передавач потужністю 200мВт забезпечує радіус дії до 1,5км, при використанні на приймачі спрямованих антен і комфортні 500м з антенами типу "конюшина". 32 каналу частот передавача TBS UNIFY забезпечують сумісність з FPV обладнанням більшості основних виробників: DJI, Headplay, FatShark, ImmersionRC, HIEE, Boscam і т.д.

Модуль TBS CORE PNP25 забезпечує живлення бортової електроніки і висновок телеметрії на екран, виконуючи функцію OSD. Він збирає життєво важливу статистику про стан коптера, в тому числі напруга, енергоспоживання в мАг, таймер польоту і індикатор сили сигналу, і передає її через відеосигнал пілотові на екран дисплея або відео окуляри.

Коптер можна оптимізувати для зйомки в форматі HD з камерою типу Mobius або залишити базову конфігурацію Gemini, оптимальну для FPV гонок. Вся відео система встановлена на демпфуючих подушках для запобігання можливих вібрацій від моторів і пропелерів. У комплекті йде по два варіанти верхніх і нижніх кришок. Перший варіант для польоту з Mobius, трохи більше об'ємний. Другий варіант передбачає демонтаж майданчика під Mobius і має кращу аеродинаміку.

Поставляється коптер з фірмовим кейсом для зберігання і транспортування.

особливості:

Дуже компактний розмір;

Швидкість до 80км / год;

Мотори з Тілт 10 градусів;

Якісна курсова камера 600TVL;

FPV антена від ImmersionRC;

Контролер Colibry;

Вбудований OSD з сенсором струму і напруги;

Фірмовий кейс в комплекті;

Режим Alt Hold по вбудованому барометра;

Можливість підключення GPS для "повернення додому";

Акроботіческіе режими польоту;

Функція автокалибровки.

Комплектація:

Зібрана рама гексакоптера TBS Gemini;

Аеродінамічская канопи для гонок;

Канопа для аерозйомки з місцем під камеру типу Mobius;

Пропелери 4045 і гайки;

Польотний контролер Colibry з прошивкою TauLabs;

Система OSD і харчування TBS CORE PNP25;

FPV-Камера TBS ChipChip 600 TVL;

Відеопередавачі FPV TBS UNIFY 5.8GHz 200mW;

Антена 5.8G ImmersionRC SpiroNET з круговою поляризацією;

Акумулятор 4S 1050mAh;

Фірмовий кейс Gemini.

Додатково не обходимо:

Апаратура управління;

Зарядний пристрій;

FPV Окуляри або дисплей для польотів по камері.


Гексакоптер гоночний TBS Gemini 315мм ARF купити за вигідною ціною 25 452 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Радиоуправляемые квадрокоптеры таких торгових марок, як наприклад: TBS в електронному каталозі Терраспорт

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гексакоптер гоночний TBS Gemini 315мм ARF"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Радіокеровані квадрокоптера

Давно мрієте зайнятися спортом? Гексакоптер гоночний TBS Gemini 315мм ARF буде Вашим першим кроком. В « Радіокеровані квадрокоптера » є все, що необхідно спортсмену. Радіокеровані квадрокоптера здивує Вас своєю якістю. Квадрокоптер DJI Spark Alpine White (CP.PT.000741) , Квадрокоптер DJI Spark Alpine White (CP.PT.000741) і Квадрокоптер DJI Spark Alpine White (CP.PT.000741) від знаменитих світових виробників 5031 Ви знайдете в нашому розділі Радіокеровані квадрокоптера . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Радіокеровані квадрокоптера . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн