Головний убір літній багатофункціональний Joy Baff Cycles Blue

КОД ТОВАРУ: 72216
  • Головний убір літній багатофункціональний Joy Baff Cycles Blue
  • Головний убір літній багатофункціональний Joy Baff Cycles Blue - Фото №2
Головний убір літній багатофункціональний Joy Baff Cycles Blue
Особливості головного убору: стильний і яскравий дизайн, підходить, як для міста, так і для активного зимового відпочинку, багато варіантів застосування, тепла якісна тканина, відсутність швів.
Joy Baff
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
99 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 13 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Баффі
АРТИКУЛ
4589697
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Головний убір літній багатофункціональний Joy Baff Cycles Blue - це унікальна безшовна багато функціональна пов'язка, для цінителів оригінального стилю одягу. Виготовлена пов'язка з понад дихаючої мікрофібри. Завдяки особливій структурі тканини, пов'язка не залишає після себе волокон, не линяє, не скачується, не рветься, не схильна до впливу побутової бруду і абсорбує набагато більше вологи, ніж звичайна тканина. Пов'язка користується великою популярністю серед любителів екстремальних видів спорту, музикантів, танцюристів, туристів і просто активних людей. Одним з найважливіших переваг цього аксесуара, є величезний спектр його застосування: напульсники, бандани, шарфи, маски, головні хустки, пов'язки для волосся, обручі і ще все, на що здатна ваша фантазія і навіть більше. Ну і звичайно ж яскравий і оригінальний дизайн, який здатний задовольнити смак будь-якої людини.

Особливості головного убору:
- стильний і яскравий дизайн;
- підходить, як для міста, так і для активного відпочинку;
- багато варіантів застосування;
- тепла якісна тканина;
- відсутність швів.

Головний убір літній багатофункціональний Joy Baff Cycles Blue - апгрейд для яскравої особистості!

Характеристики:
Матеріал:
мікрофібра.
Колір: в асортименті.

Увага: Так як в основі мікрофібри лежить поліестерова нитка, пов'язку не рекомендується сушити на батареях, гладити або піддавати тепловій обробці.


Виробник: Південна Корея.
Правовласник: Швеція.


Головний убір літній багатофункціональний Joy Baff Cycles Blue купити за вигідною ціною 99 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Детские головные уборы таких торгових марок, як наприклад: Joy Baff в електронному каталозі Терраспорт
Головний убір літній багатофункціональний Joy Baff Cycles Blue Головний убір літній багатофункціональний Joy Baff Cycles Blue - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Головний убір літній багатофункціональний Joy Baff Cycles Blue"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі головні убори

Давно мрієте зайнятися спортом? Головний убір літній багатофункціональний Joy Baff Cycles Blue буде Вашим першим кроком. В « Дитячі головні убори » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі головні убори здивує Вас своєю якістю. Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) 5000 Miles Tropic Flower , Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) 5000 Miles Tropic Flower і Головний убір зимовий багатофункціональний (Баффі) 5000 Miles Tropic Flower від знаменитих світових виробників 2167 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі головні убори . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі головні убори . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн