Вітаміни та мінерали Nature's Plus Gold Assorted Chewable, 120 tabs (2022-10-2847)

КОД ТОВАРУ: 538975
  • Вітаміни та мінерали Nature's Plus Gold Assorted Chewable, 120 tabs (2022-10-2847)
  • Вітаміни та мінерали Nature's Plus Gold Assorted Chewable, 120 tabs (2022-10-2847) - Фото №2
Вітаміни та мінерали Nature's Plus Gold Assorted Chewable, 120 tabs (2022-10-2847)
Вишня, апельсин і виноград Містить інші натуральні ароматизатори Без глютену Містить підсолоджувач ксилітол Містить вітамін D3, вітамін K2, пробіотики та цілісні продукти, сертифіковані за стандартом Organic Gold Standard Веганський продукт Поживна підтримка для: здоров’я кісткових тканин; здоров’я травної системи; здоров’я імунної системи; природного вироблення енергії. Жувальні мультивітаміни без цукру Animal Parade® Gold для дітей виводять цю популярну формулу з мультивітамінами та мікроелементами на новий рівень! Кожна порція цих забавних жувальних таблеток у формі тварин з неповторними натуральними смаками вишні, апельсина та винограду тепер містить 500 МО вітаміну D3, підвищену дозу мікроелементів, ферментів, пробіотиків і безліч натуральних цільних продуктів. Рекомендації із застосування Як дієтичну добавку давати дітям по дві жувальні таблетки щодня. Призначений для дітей, починаючи з віку, в якому вони можуть безпечно розжовувати їжу, та старших. Інші інгредієнти Ксилітол, натуральні ароматизатори, карбонат кальцію, лимонна кислота, стеарат магнію, гуарова камедь, натуральний барвник (виноград, буряк, анато), стеаринова кислота, сертифікована за стандартом Organic Gold Standard суміш цільних продуктів (органічне яблуко, кучерява капуста, листова капуста, міцелій гриба рейші, кропива, паростки цвітної капусти, паростки кучерявої капусти, паростки броколі, коренеплід моркви, шпинат, томатний сік, спіруліна, хлорела, петрушка, лохина, екстракт ацероли, буряковий сік, міцелій гриба-барана, міцелій гриба шиїтаке, міцелій гриба кордицепса, чорниця, броколі, цвітна капуста), фумарат заліза, оксид магнію, оксид цинку, шипшина, плоди папаї, рисові висівки, плоди мальпігії (Malpighia glabra), морква, плоди манго, шпинат, броколі, яблучний пектин. Мінеральні аміноати — це хелати з цільного коричневого рису. Без штучних барвників, консервантів і всіх основних алергенів, зазначених у законі США про маркування харчових алергенів і захист прав споживачів. Містить підсолоджувач ксилітол, який може знижувати ризик появи карієсу, на відміну від цукрових підсолоджувачів.
Nature's Plus
КУПИТИ
ЦІНА:
1 041 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 139 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Таблетки
АРТИКУЛ
2022-10-2847
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вишня, апельсин і виноград
Містить інші натуральні ароматизатори
Без глютену
Містить підсолоджувач ксилітол
Містить вітамін D3, вітамін K2, пробіотики та цілісні продукти, сертифіковані за стандартом Organic Gold Standard
Веганський продукт
Поживна підтримка для:

здоров’я кісткових тканин;
здоров’я травної системи;
здоров’я імунної системи;
природного вироблення енергії.
Жувальні мультивітаміни без цукру Animal Parade® Gold для дітей виводять цю популярну формулу з мультивітамінами та мікроелементами на новий рівень! Кожна порція цих забавних жувальних таблеток у формі тварин з неповторними натуральними смаками вишні, апельсина та винограду тепер містить 500 МО вітаміну D3, підвищену дозу мікроелементів, ферментів, пробіотиків і безліч натуральних цільних продуктів.

Рекомендації із застосування
Як дієтичну добавку давати дітям по дві жувальні таблетки щодня. Призначений для дітей, починаючи з віку, в якому вони можуть безпечно розжовувати їжу, та старших.

Інші інгредієнти
Ксилітол, натуральні ароматизатори, карбонат кальцію, лимонна кислота, стеарат магнію, гуарова камедь, натуральний барвник (виноград, буряк, анато), стеаринова кислота, сертифікована за стандартом Organic Gold Standard суміш цільних продуктів (органічне яблуко, кучерява капуста, листова капуста, міцелій гриба рейші, кропива, паростки цвітної капусти, паростки кучерявої капусти, паростки броколі, коренеплід моркви, шпинат, томатний сік, спіруліна, хлорела, петрушка, лохина, екстракт ацероли, буряковий сік, міцелій гриба-барана, міцелій гриба шиїтаке, міцелій гриба кордицепса, чорниця, броколі, цвітна капуста), фумарат заліза, оксид магнію, оксид цинку, шипшина, плоди папаї, рисові висівки, плоди мальпігії (Malpighia glabra), морква, плоди манго, шпинат, броколі, яблучний пектин.

Мінеральні аміноати — це хелати з цільного коричневого рису.

Без штучних барвників, консервантів і всіх основних алергенів, зазначених у законі США про маркування харчових алергенів і захист прав споживачів. Містить підсолоджувач ксилітол, який може знижувати ризик появи карієсу, на відміну від цукрових підсолоджувачів.


Вітаміни та мінерали Nature's Plus Gold Assorted Chewable, 120 tabs (2022-10-2847) купити за вигідною ціною 1 041 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивные витамины и минералы таких торгових марок, як наприклад: Nature's Plus в інтернет-магазині Терраспорт
Вітаміни та мінерали Nature's Plus Gold Assorted Chewable, 120 tabs (2022-10-2847) Вітаміни та мінерали Nature's Plus Gold Assorted Chewable, 120 tabs (2022-10-2847) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вітаміни та мінерали Nature's Plus Gold Assorted Chewable, 120 tabs (2022-10-2847)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні вітаміни і мінерали

Давно мрієте зайнятися спортом? Вітаміни та мінерали Nature's Plus Gold Assorted Chewable, 120 tabs (2022-10-2847) буде Вашим першим кроком. В « Спортивні вітаміни і мінерали » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні вітаміни і мінерали здивує Вас своєю якістю. Вітаміни та мінерали Now Foods DRY E-400, 100 vcaps (2022-10-2314) , Вітаміни та мінерали Now Foods DRY E-400, 100 vcaps (2022-10-2314) і Вітаміни та мінерали Now Foods DRY E-400, 100 vcaps (2022-10-2314) від знаменитих світових виробників 496 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні вітаміни і мінерали . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні вітаміни і мінерали . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн