Глютамин Dymatize Glutamine (1000 г)

КОД ТОВАРУ: 1407
  • Глютамин Dymatize Glutamine (1000 г)
Глютамин Dymatize Glutamine (1000 г)
L-Глютамин відіграє важливу роль у багатьох функціях організму, таких як нормальне функціонування імунної системи, поширення азоту між внутрішніми органами, він є попередником ДНК і сприяє регуляції синтезу і розщеплення білків.
Dymatize
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 217 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 296 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Глютамін
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
322-898-1000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Протягом багатьох років атлети, культуристи і просто любителі фітнесу шукали продукт, який дозволяв би їм швидше відновлюватися після великих навантажень і змагань, підтримував би оптимальний рівень гідратації в їх м'язах, що забезпечило б їх максимальне зростання і цілий ряд інших переваг у процесі нарощування м'язової маси. В останні роки більшість атлетів визнали корисні якості L-глютамін. Результати останніх досліджень в цій області дозволяють стверджувати, що глютамин несе в собі ще більше користі, ніж це вважалося раніше.


L-Глютамин це найбільш розповсюджена в організмі амінокислота, що становить понад 60% від загальної кількості амінокислот, що містяться в м'язовій тканині. L-Глютамин відіграє важливу роль у багатьох функціях організму, таких як нормальне функціонування імунної системи, поширення азоту між внутрішніми органами, він є попередником ДНК і сприяє регуляції синтезу і розщеплення білків. Після інтенсивних фізичних навантажень Ваш організм вимагає поповнення запасів глютамина для якнайшвидшого відновлення. L-Глютамин підвищує рівень гідратації м'язових клітин і сприяє синтезу білків. Ці та ряд інших функцій L-Глютамин допомагають атлетам та культуриста прискорювати період відновлення організму і в кілька разів підвищувати його функціональні можливості.


Dymatize L-Glutamine являє собою не має смаку і запаху порошок. Який швидко розчиняється в воді. Його також можна додавати в ваш улюблений протеїновий напій для підвищення денної дози цього умовно незамінного поживної речовини.

Кількість поживних речовин в одній порції 4,5 гр. (1 чайна ложка):

L- глютамін 4500мг.

Рекомендації по застосування: розчинити одну чайну ложку в 250-300мл води або соку Приймати 2-3 рази на день вранці, перед або після тренування і перед сном.

Порцій в упаковці: 66.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і годуючим жінкам, перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.

Примітка: не є ліками.

Умови зберігання: зберігати в сухому, прохолодному місці.

Термін придатності: дивитися на упаковці.

Виробник: Dymatize

Упаковка 1000 р


Глютамин Dymatize Glutamine (1000 г) купити за вигідною ціною 2 217 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аминокислоты таких торгових марок, як наприклад: Dymatize в онлайн магазині Терра Спорт
Глютамин Dymatize Glutamine (1000 г)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Глютамин Dymatize Glutamine (1000 г)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Амінокислоти

Давно мрієте зайнятися спортом? Глютамин Dymatize Glutamine (1000 г) буде Вашим першим кроком. В « Амінокислоти » є все, що необхідно спортсмену. Амінокислоти здивує Вас своєю якістю. Амінокомплекс Extrifit Bсаа 80000 Liquid (1000 мл) , Амінокомплекс Extrifit Bсаа 80000 Liquid (1000 мл) і Амінокомплекс Extrifit Bсаа 80000 Liquid (1000 мл) від знаменитих світових виробників 491 Ви знайдете в нашому розділі Амінокислоти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Амінокислоти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн