Глютамин BSN Glutamine DNA 309 г

КОД ТОВАРУ: 131024
  • Глютамин BSN Glutamine DNA 309 г
  • Глютамин BSN Glutamine DNA 309 г - Фото №2
Глютамин BSN Glutamine DNA 309 г
Амінокислота з потужним анаболічним ефектом! У звичайних умовах м'язові клітини повні глютаміном, причому його присутність грає роль "магніту" для інших амінокислот.
BSN
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
537 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 72 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Глютамін
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
BSN-3483
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Глютамин BSN Glutamine DNA 309 г - а мінокіслота з потужним анаболічним ефектом! У звичайних умовах м'язові клітини повні глютаміном, причому його присутність грає роль "магніту" для інших амінокислот. Вони безперервним потоком просочуються всередину клітини, щоб стати будівельним матеріалом для внутрішньоклітинного білкового синтезу. Оскільки разом з амінокислотами в клітину проникає і натрій, для зниження його концентрації клітина впускає всередину себе воду. Вода ж, як відомо, це стимулятор білкового синтезу. В результаті всі внутрішні білкові структури клітини розростаються і збільшуються в обсязі, т. Е. Створюються анаболічні умови.
Крім того, відзначимо, що глютамін є головним джерелом енергії для клітин імунної системи. Відповідно, його недолік викликає імунний збій і прогресію захворювання.
Глютамин - найбільш поширена амінокислота в організмі людини (понад 60% складу скелетних м'язів і більше 20% складу вільно циркулюючих амінокислот). Додатковий прийом L-глютамина відновлює м'язову тканину і підвищує чутливість м'язів.


Поживний склад в одній порції (1 порційна ложка = 5.15 г) продукту:

  • мікронізований L-глютамін - 5 г


Рекомендації щодо застосування: додайте одну чапорцію продукту в 230 мл води або вашого улюбленого напою. Приймайте 1-2 порції щодня.

Порцій в упаковці: 60

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітним і годуючим жінкам, перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.

Примітка: не є ліками.

Умови зберігання: зберігати в сухому, прохолодному місці.

Термін придатності: дивитися на упаковці.


Виробник: BSN (США).


Глютамин BSN Glutamine DNA 309 г купити по які завищеною вартістю 537 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Аминокислоты таких брендів, як наприклад: BSN в каталозі Терра Спорт
Глютамин BSN Glutamine DNA 309 г Глютамин BSN Glutamine DNA 309 г - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Глютамин BSN Glutamine DNA 309 г"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Амінокислоти

Давно планували зайнятися фігурою? Глютамин BSN Glutamine DNA 309 г буде Вашим першим кроком. В « Амінокислоти » знайдеться все, що Вам знадобиться. Амінокислоти здивує Вас своєю якістю. Аминокомплекс All Nutrition BCAA Pure 2:1:1 (1 кг) - Вишня , Аминокомплекс All Nutrition BCAA Pure 2:1:1 (1 кг) - Вишня і Аминокомплекс All Nutrition BCAA Pure 2:1:1 (1 кг) - Вишня від знаменитих світових виробників 491 Ви зможете побачити в нашій категорії Амінокислоти . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Амінокислоти . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн