Для суглобів та зв'язок Ultimate Nutrition Glucosamine Sulfate, 120 caps (2022-10-0812)

КОД ТОВАРУ: 538688
  • Для суглобів та зв'язок Ultimate Nutrition Glucosamine Sulfate, 120 caps (2022-10-0812)
  • Для суглобів та зв'язок Ultimate Nutrition Glucosamine Sulfate, 120 caps (2022-10-0812) - Фото №2
Для суглобів та зв'язок Ultimate Nutrition Glucosamine Sulfate, 120 caps (2022-10-0812)
З кожною порцією Glucosamine Sulfate від Ultimate Nutrition ви поставите в свій організм сульфат глюкозамін. Ця сполука формує структуру сполучних тканин (зв'язок, сухожилля, хряща), а також входить до складу синовіальної рідини, що омиває суглоби. Тому глюкозамін сульфат дуже важливий для підтримання хорошої рухової активності. Завдяки йому суглоби амортизуються за рахунок міцного та гнучкого хряща та достатньої кількості синовіальної рідини. Це запобігає появі ушкоджень і пов'язаних з ними запалень і болю. Glucosamine Sulfate від Ultimate Nutrition, що поставляється, глюкозамін сульфат відіграє важливу роль у роботі опорно-рухового апарату. Він є основним структурним компонентом всіх сполучних тканин, саме хряща, зв'язок, сухожиль. Необхідний він і для утворення синовіальної рідини, що омиває суглоби, а також сприяє зволоженню хрящової тканини, роблячи її більш еластичною та гнучкою. Глюкозамін сульфат допоможе вам підвищити виробництво глікозаміногліканів, які формують хрящову тканину, роблячи її міцнішою. Адже хрящ оточує суглоби і сприяє їхній надійній та безперебійній роботі. Коли суглоб покритий міцною хрящовою тканиною, він захищений від стирань, пошкоджень і болю, а ви отримуєте можливість вести звичний спосіб життя, і запобігаєте розвитку запальних процесів. Варто зазначити, що згідно з дослідженнями глюкозамін сульфат є найбільш ефективною сполукою на основі глюкозаміну. Саме солі сірчаної кислоти необхідні нашому тілу для хряща. Тому спортивне харчування з глюкозаміном сульфатом – це правильний вибір для тих, хто дбає про здоров'я свого опорно-рухового апарату.
Ultimate Nutrition
КУПИТИ
ЦІНА:
693 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 93 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Для суглобів
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
2022-10-0812
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

З кожною порцією Glucosamine Sulfate від Ultimate Nutrition ви поставите в свій організм сульфат глюкозамін. Ця сполука формує структуру сполучних тканин (зв'язок, сухожилля, хряща), а також входить до складу синовіальної рідини, що омиває суглоби. Тому глюкозамін сульфат дуже важливий для підтримання хорошої рухової активності. Завдяки йому суглоби амортизуються за рахунок міцного та гнучкого хряща та достатньої кількості синовіальної рідини. Це запобігає появі ушкоджень і пов'язаних з ними запалень і болю.
Glucosamine Sulfate від Ultimate Nutrition, що поставляється, глюкозамін сульфат відіграє важливу роль у роботі опорно-рухового апарату. Він є основним структурним компонентом всіх сполучних тканин, саме хряща, зв'язок, сухожиль. Необхідний він і для утворення синовіальної рідини, що омиває суглоби, а також сприяє зволоженню хрящової тканини, роблячи її більш еластичною та гнучкою.

Глюкозамін сульфат допоможе вам підвищити виробництво глікозаміногліканів, які формують хрящову тканину, роблячи її міцнішою. Адже хрящ оточує суглоби і сприяє їхній надійній та безперебійній роботі. Коли суглоб покритий міцною хрящовою тканиною, він захищений від стирань, пошкоджень і болю, а ви отримуєте можливість вести звичний спосіб життя, і запобігаєте розвитку запальних процесів.

Варто зазначити, що згідно з дослідженнями глюкозамін сульфат є найбільш ефективною сполукою на основі глюкозаміну. Саме солі сірчаної кислоти необхідні нашому тілу для хряща. Тому спортивне харчування з глюкозаміном сульфатом – це правильний вибір для тих, хто дбає про здоров'я свого опорно-рухового апарату.


Для суглобів та зв'язок Ultimate Nutrition Glucosamine Sulfate, 120 caps (2022-10-0812) купити за вигідною ціною 693 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивное питание для суставов и связок таких торгових марок, як наприклад: Ultimate Nutrition в онлайн каталозі Терра Спорт
Для суглобів та зв'язок Ultimate Nutrition Glucosamine Sulfate, 120 caps (2022-10-0812) Для суглобів та зв'язок Ultimate Nutrition Glucosamine Sulfate, 120 caps (2022-10-0812) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Для суглобів та зв'язок Ultimate Nutrition Glucosamine Sulfate, 120 caps (2022-10-0812)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивне харчування для суглобів і зв'язок

Давно мрієте зайнятися спортом? Для суглобів та зв'язок Ultimate Nutrition Glucosamine Sulfate, 120 caps (2022-10-0812) буде Вашим першим кроком. В « Спортивне харчування для суглобів і зв'язок » є все, що необхідно спортсмену. Спортивне харчування для суглобів і зв'язок здивує Вас своєю якістю. Комплекс для суглобів і зв'язок MHP Releve (60 таб) , Комплекс для суглобів і зв'язок MHP Releve (60 таб) і Комплекс для суглобів і зв'язок MHP Releve (60 таб) від знаменитих світових виробників 499 Ви знайдете в нашому розділі Спортивне харчування для суглобів і зв'язок . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивне харчування для суглобів і зв'язок . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн