Для суглобів та зв'язок VPLab Glucosamine Chondroitin MSM, 90 tabs (2022-10-0270)

КОД ТОВАРУ: 539442
  • Для суглобів та зв'язок VPLab Glucosamine Chondroitin MSM, 90 tabs (2022-10-0270)
  • Для суглобів та зв'язок VPLab Glucosamine Chondroitin MSM, 90 tabs (2022-10-0270) - Фото №2
Для суглобів та зв'язок VPLab Glucosamine Chondroitin MSM, 90 tabs (2022-10-0270)
Чому Glucosamine Chondroitin MSM Рухатися легше, одужувати швидше Неможливість рухатися так, як хочеш, просто не вийде. Ми чуємо вас. Ось чому ця добавка спеціально розроблена для підтримки здорової структури суглобів і формування хрящів, сприяє рухливості суглобів, зменшує запалення та запобігає захворюванням, які вражають суглоби та зв’язки. Два ключових інгредієнта, одне комплексне рішення Поєднання двох активних сполук є ключем до розблокування здорових суглобів. У поєднанні глюкозамін і хондроїтин мають вирішальне значення для того, щоб допомогти організму відновити сполучну тканину, що означає, що травми суглобів заживають швидше. І оскільки ваше тіло виробляє менше обох із віком, ця добавка допомагає вашим суглобам, щоб ви могли продовжувати працювати так важко, як хочете. Краще поглинання ударів Разом ці інгредієнти також покращують амортизацію хрящів суглобів, а збільшення загальної рухливості суглобів допомагає запобігти травмам. Ми також додали МСМ (метилсульфонілметан), який прискорює синтез білка колагену. Тривалий захист Просто приймайте три таблетки на день, по одній під час кожного прийому їжі. Ця добавка захистить ваші суглоби від інтенсивних вправ, даючи вам душевний спокій, коли ви напружуєте своє тіло на максимум.
VPLab
КУПИТИ
ЦІНА:
560 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 75 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Для суглобів
Форма випуску 
Таблетки
АРТИКУЛ
2022-10-0270
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Чому Glucosamine Chondroitin MSM
Рухатися легше, одужувати швидше
Неможливість рухатися так, як хочеш, просто не вийде. Ми чуємо вас. Ось чому ця добавка спеціально розроблена для підтримки здорової структури суглобів і формування хрящів, сприяє рухливості суглобів, зменшує запалення та запобігає захворюванням, які вражають суглоби та зв’язки.

Два ключових інгредієнта, одне комплексне рішення
Поєднання двох активних сполук є ключем до розблокування здорових суглобів. У поєднанні глюкозамін і хондроїтин мають вирішальне значення для того, щоб допомогти організму відновити сполучну тканину, що означає, що травми суглобів заживають швидше. І оскільки ваше тіло виробляє менше обох із віком, ця добавка допомагає вашим суглобам, щоб ви могли продовжувати працювати так важко, як хочете.

Краще поглинання ударів
Разом ці інгредієнти також покращують амортизацію хрящів суглобів, а збільшення загальної рухливості суглобів допомагає запобігти травмам. Ми також додали МСМ (метилсульфонілметан), який прискорює синтез білка колагену.

Тривалий захист
Просто приймайте три таблетки на день, по одній під час кожного прийому їжі. Ця добавка захистить ваші суглоби від інтенсивних вправ, даючи вам душевний спокій, коли ви напружуєте своє тіло на максимум.


Для суглобів та зв'язок VPLab Glucosamine Chondroitin MSM, 90 tabs (2022-10-0270) підібрати і купити за реальною ціною 560 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Спортивное питание для суставов и связок таких торгових марок, як наприклад: VPLab в електронному магазині Terra Sport
Для суглобів та зв'язок VPLab Glucosamine Chondroitin MSM, 90 tabs (2022-10-0270) Для суглобів та зв'язок VPLab Glucosamine Chondroitin MSM, 90 tabs (2022-10-0270) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Для суглобів та зв'язок VPLab Glucosamine Chondroitin MSM, 90 tabs (2022-10-0270)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивне харчування для суглобів і зв'язок

Давно хочете зайнятися фігурою? Для суглобів та зв'язок VPLab Glucosamine Chondroitin MSM, 90 tabs (2022-10-0270) допоможе почати легко. В « Спортивне харчування для суглобів і зв'язок » є все, що Вам знадобиться. Спортивне харчування для суглобів і зв'язок обрадує Вас своєю надійністю. Комплекс для суглобів Nutrend Flexit Gelacoll (360 капсул) , Комплекс для суглобів Nutrend Flexit Gelacoll (360 капсул) і Комплекс для суглобів Nutrend Flexit Gelacoll (360 капсул) від кращих світових постачальників 499 Ви зможете знайти в нашій лінійці Спортивне харчування для суглобів і зв'язок . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Спортивне харчування для суглобів і зв'язок . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн