Сітка гладиаторская SportBaby Baby 6 240

КОД ТОВАРУ: 239934
  • Сітка гладиаторская SportBaby Baby 6 240
  • Сітка гладиаторская SportBaby Baby 6 240 - Фото №2
Сітка гладиаторская SportBaby Baby 6 240
Висота: 240 см; Ширина: 80 см; Матеріал підстави: бук; Матеріал перекладин: бук; Матеріал гімнастичних кілець: пластик; Вид кріплення: до стіни; Вага товару: 15 кг; Колір: натуральне дерево.
SportBaby
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 324 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 310 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
АРТИКУЛ
Baby 6- 240
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сітка гладиаторская SportBaby Baby 6 240 призначена для занять дітьми і підлітками з вагою не більше 80 кілограм. Гладіаторська сітка сподобається кожному непосиді, який не вміє сидіти на місці і постійно знаходиться в русі, як на вулиці, так і вдома. За сітці можна лазити вгору, вниз, по діагоналі і постійно вигадувати собі нові ігри. Діти можуть уявити себе справжніми альпіністами. У комплекті до сітки додаються пластикові кільця, за допомогою яких можна підтягуватися і тренувати руки. Сама конструкція гладіаторських сітки являє собою дерев'яну раму з натягнутою сіткою, виготовленої з поліпропілену. Всі дерев'яні елементи зроблені з натурального дерева бук. Безпека гладіаторських сітки від SportBaby підтверджується сертифікатом якості та відповідає світовим стандартам.

особливості:

  • навантаження на сітку не повинна перевищувати 80 кілограм;
  • пластикові кільця в комплекті;
  • виготовлена з натурального дерева;
  • розвиває витривалість і силу.

Характеристики:
Висота: 240 см;
Ширина: 80 см;
Матеріал підстави: бук;
Матеріал перекладин: бук;
Матеріал гімнастичних кілець: пластик;
Вид кріплення: до стіни;
Вага товару: 15 кг;
Колір: натуральне дерево.

Виробник: SportBaby (Україна).
Торгова марка SportBaby була зареєстрована на території України в 2008 році. Незважаючи на нетривале торговельну і виробничу діяльність, компанія вже добре себе зарекомендувала на ринку, і становить конкуренцію для інших виробників, також спеціалізуються на виробництві товарів для дітей з дерева. У торговельній лінійці компанії SportBaby представлені різні товари для дітей, це гойдалки, шведські стінки, парти, мольберти, будиночки, спортивні куточки та безліч інших. Всі вони виготовлені з натурального дерева і оброблені гіпоалергенними препаратами.


Сітка гладиаторская SportBaby Baby 6 240 купити по які завищеною вартістю 2 324 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Гладиаторские сетки таких брендів, як наприклад: SportBaby в каталозі Терра Спорт
Сітка гладиаторская SportBaby Baby 6 240 Сітка гладиаторская SportBaby Baby 6 240 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сітка гладиаторская SportBaby Baby 6 240"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гладіаторські сітки

Давно планували зайнятися фігурою? Сітка гладиаторская SportBaby Baby 6 240 буде Вашим першим кроком. В « Гладіаторські сітки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Гладіаторські сітки здивує Вас своєю якістю. Гладіаторська сітка 210 см , Гладіаторська сітка 210 см і Гладіаторська сітка 210 см від знаменитих світових виробників 1184 Ви зможете побачити в нашій категорії Гладіаторські сітки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Гладіаторські сітки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн