Гірлянда жовта статична Triumph Tree 13 м

КОД ТОВАРУ: 125957
  • Гірлянда жовта статична Triumph Tree 13 м
  • Гірлянда жовта статична Triumph Tree 13 м - Фото №2
  • Гірлянда жовта статична Triumph Tree 13 м - Фото №3
Гірлянда жовта статична Triumph Tree 13 м
Застосування: декор будинку. Кількість лампочок: 500. Тип: внутрішні. Довжина: 130 0 см. Матеріал дроту: каучук. Колір лампочок: статичний, жовтий. Особливості: Легкість конструкції. Статичний світло, різнокольоровий. Економія енергії. Чи не обтяжує інтер'єр. Ненав'язливість і вишуканість.
Edelman
КУПИТИ
ЦІНА:
2 212 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 295 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
13 м
Тип
Для будинку
Довжина, м
13
АРТИКУЛ
8712799741973
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гірлянда жовта статична Triumph Tree - прикраса, за допомогою якого легко прикрасити ціле новорічне дерево. Гірлянда працює від електрики зі стаціонарним джерелом харчування. Лампочки досить дрібні, їх багато і вони рівномірно розподілені по гірлянді. Прикраса не має неприємного запаху і працює тривалий час безпечно. Лампочки енергозберігаючі, тому гірлянду можна тримати включеною постійно, не боячись за економію. Режим роботи прикраси статичний, без мерехтіння світла.      

 

особливості:

·          Легкість конструкції;

·          Статичний світло, різнокольоровий;

·          Економія енергії;

·          Чи не обтяжує інтер'єр;

·          Ненав'язливість і вишуканість.

Характеристики:

  Застосування: декор будинку;

  Кількість лампочок: 500;

  Тип: внутрішні;

  Довжина: 130 0 см;

  Матеріал дроту: каучук;

  Колір лампочок: статичний, жовтий.

Виробник: TriumphTree (Голландія).

Фірма входить в групу виробника Edelman і головним її товаром є новорічні прикраси. Вони бувають найрізноманітнішими, як для будинку, так і для новорічного дерева. Виробник знає, як створити атмосферу свята. Всі прикраси стильні і якісні, тому фірма дійсно занурить ваш будинок в справжню новорічну історію.  


Гірлянда жовта статична Triumph Tree 13 м купити за вигідною ціною 2 212 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Гирлянды таких торгових марок, як наприклад: Edelman в онлайн магазині Терра Спорт
Гірлянда жовта статична Triumph Tree 13 м Гірлянда жовта статична Triumph Tree 13 м - Фото №2 Гірлянда жовта статична Triumph Tree 13 м - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гірлянда жовта статична Triumph Tree 13 м"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гірлянди

Давно мрієте зайнятися спортом? Гірлянда жовта статична Triumph Tree 13 м буде Вашим першим кроком. В « Гірлянди » є все, що необхідно спортсмену. Гірлянди здивує Вас своєю якістю. Гирлянда (конский хвост) Springos LED Mix, 2 м (300) (CL0096) , Гирлянда (конский хвост) Springos LED Mix, 2 м (300) (CL0096) і Гирлянда (конский хвост) Springos LED Mix, 2 м (300) (CL0096) від знаменитих світових виробників 1495 Ви знайдете в нашому розділі Гірлянди . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Гірлянди . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн