Гетри Designed For Fitness Gree

КОД ТОВАРУ: 120613
  • Гетри Designed For Fitness Gree
  • Гетри Designed For Fitness Gree - Фото №2
Гетри Designed For Fitness Gree
Колір зелений. Крій: облягаючий. Тканина: 80% поліестер, 20% Lycra Sport. Тип: для тренувань. особливості:   Стильний зовнішній вигляд. Щільно тримаються на нозі завдяки матеріалу, що не сповзають. Чи не здавлюють ногу.   Дозволяє шкірі дихати. Насичений колір, не вистіривается.
Designed For Fitness
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
379 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 51 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
АРТИКУЛ
2000000006130-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гетри Designed For Fitness Gree   - аксесуар, необхідний для фітнесу. Гетри під час тренувань відіграють важливу роль, оскільки дозволяють розігрітися м'язам швидше, і сам процес виконання вправ буде менш травмонебезпечним. Також вони допомагають фіксувати м'язи гомілки, що допоможе уникнути розтягнень під час занять спортом.

особливості:

·          Стильний зовнішній вигляд;

·          Щільно тримаються на нозі завдяки матеріалу, що не сповзають;

·          Чи не здавлюють ногу;

·          Дозволяють шкірі дихати;

·          Насичений колір, не вистіривается.

Характеристики:

Колір: зелений;

Крій: облягаючий;

Тканина: 80% поліестер, 20% Lycra Sport;

Тип: для тренувань.

Виробник: Designed for Fitness (Україна).

Спортивний одяг цього бренду відносно недавно з'явилася на ринку. Але її популярність зростає з кожним днем. Дизайн закохує в себе з першого погляду. Речі яскраві та оригінальні, з ними хочеться займатися спортом. Навіть знаменитості, які відвідують тренування, вибирають собі одяг цієї фірми. Сотні тисяч дівчат і хлопців вже позитивно оцінили якість і цінову політику даного бренду.  


Гетри Designed For Fitness Gree купити по реально виправданою вартості 379 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Женские носки таких брендів, як наприклад: Designed For Fitness в інтернет каталозі Терраспорт
Гетри Designed For Fitness Gree Гетри Designed For Fitness Gree - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гетри Designed For Fitness Gree"

Коментар: Занимаюсь танцами, но так как помещение подвальное, прохладно. Купила гетры, и они крутые. Цвет насыщенный, яркий, после стирки не поблёкли. В носке так же отличные, не растянулись, колени не вытерлись, не сползают. Доставка быстрая, отправили в тот же день. Понравилось, что есть оплата через Webmoney. Хочу взять еще других оттенков, очень по качеству хороши.
26 Июня 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Ольга
Занимаюсь танцами, но так как помещение подвальное, прохладно. Купила гетры, и они крутые. Цвет насыщенный, яркий, после стирки не поблёкли. В носке так же отличные, не растянулись, колени не вытерлись, не сползают. Доставка быстрая, отправили в тот же день. Понравилось, что есть оплата через Webmoney. Хочу взять еще других оттенков, очень по качеству хороши.
26 Июня 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Гетри Designed For Fitness Gree допоможе досягти мети. В « Жіночі шкарпетки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Жіночі шкарпетки порадує Вас високою якістю. Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L , Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L і Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L від кращих світових брендів 2154 Ви побачите в нашій категорії Жіночі шкарпетки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Жіночі шкарпетки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн