Гермопакет Tramp (12.7x18.4 см) жовтий

КОД ТОВАРУ: 84079
  • Гермопакет Tramp (12.7x18.4 см) жовтий
Гермопакет Tramp (12.7x18.4 см) жовтий
Основні переваги: водонепроникний; зносостійкий; застібка Zip-Lock; додатковий фіксатор Velcro. Матеріал: ПВХ. Розміри: 12.7x18.4 см.
Tramp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
151 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 20 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал
ПВХ
Тип
Пакет
АРТИКУЛ
TRA-025
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гермопакет Tramp (12.7x18.4 см) - якісний захисний чохол у вигляді гаманця, що не пропускає вологу завдяки спеціальному водонепроникному матеріалу. У нього спокійно можна помістити телефони, документи, гроші, GP R S і інші необхідні речі. Має надійні шовні з'єднання, зверху знаходиться спеціальна фурнітура - застібка і додатковий фіксатор. Зручно брати такий пакет в будь-який туристичний похід або подорож. Особливо буде незамінний, коли подорож пов'язана з водними пригодами або при відвідуванні спортивного басейну.

Особливості гермопакета:

- водонепроникний;

- зносостійкий;

- надміцна тканину;

- спеціальна Zip-Lock застібка;

- Velcro додатковий фіксатор;

- доступна ціна.

Гермопакет Tramp (12.7x18.4 см) - необхідний захисний аксесуар від води!

характеристики:

  Матеріал: ПВХ.

  Розмір: 18.4 x 12.7 см.

Виробник: Tramp (Росія).

Tramp - російський виробник товарів для туризму та активного відпочинку. Компанія зарекомендувала себе як серйозного гравця на ринку туристичних товарів. На українському туристичному ринку Tramp представлена з 2003 року. На сьогоднішній день продукція компанії, перш за все, різні палатки, користуються великою популярністю серед широкого кола споживачів.


Гермопакет Tramp (12.7x18.4 см) жовтий підібрати і замовити по які завищеною вартістю 151 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Компрессионные мешки и сумки таких торгових марок, як наприклад: Tramp в онлайн каталозі Терра Спорт
Гермопакет Tramp (12.7x18.4 см) жовтий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гермопакет Tramp (12.7x18.4 см) жовтий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Компресійні мішки і сумки

Давно планували зайнятися фігурою? Гермопакет Tramp (12.7x18.4 см) жовтий допоможе на шляху до мети. В « Компресійні мішки і сумки » є все, що необхідно спортсмену. Компресійні мішки і сумки обрадує Вас високою якістю. Гермосумка велосипедна на кермо Ortlieb Handlebar-Pack, 15 л (F9921) , Гермосумка велосипедна на кермо Ortlieb Handlebar-Pack, 15 л (F9921) і Гермосумка велосипедна на кермо Ortlieb Handlebar-Pack, 15 л (F9921) від топових світових брендів 4406 Ви зможете побачити в нашій лінійці Компресійні мішки і сумки . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Компресійні мішки і сумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн