Газовий набір примус «Турист» Dаcha, 5 л

КОД ТОВАРУ: 231826
  • Газовий набір примус «Турист» Dаcha, 5 л
Газовий набір примус «Турист» Dаcha, 5 л
Тип палива: газ; Номінальна потужність: 2500.0 Вт; Витрата газового палива: 150.0 г / год; Матеріал газового пальника: нержавіюча сталь.
Dacha
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
641 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 86 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
gorelka_gaz_turist/5
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Газовий набір примус «Турист» Dаcha, 5 л від українського виробника Dacha об'ємом в 5 літрів, неодмінно стане в нагоді Вам під час туристичного походу або відпочинку з наметами. На ньому можна як просто закип'ятити воду, так і приготувати повноцінні страви.

особливості:

  • невелика вага;
  • компактність.


Характеристики:
Тип палива: газ;
Номінальна потужність: 2500.0 Вт;
Обсяг: 5 л;
Витрата газового палива: 150.0 г / год;
Матеріал газового пальника: нержавіюча сталь.



Виробник: Dacha (Україна).
Виробник Dacha це український бренд, який відносно недавно представив для споживачів свої товари для дому та активного відпочинку. І завдяки гарному співвідношенню ціни і якості досить швидко закріпився на ринку. У торговельній лінійці присутні різноманітні товари, серед яких кожен знайде необхідні для себе, будь це аксесуари для облаштування домашнього затишку або міцні казани для приготування дивовижного татарського плову на відкритому повітрі.


Газовий набір примус «Турист» Dаcha, 5 л купити за вигідною ціною 641 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Газовые плиты и горелки таких торгових марок, як наприклад: Dacha в електронному каталозі Терраспорт
Газовий набір примус «Турист» Dаcha, 5 л

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Газовий набір примус «Турист» Dаcha, 5 л"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Газові плити й пальники

Давно мрієте зайнятися спортом? Газовий набір примус «Турист» Dаcha, 5 л буде Вашим першим кроком. В « Газові плити й пальники » є все, що необхідно спортсмену. Газові плити й пальники здивує Вас своєю якістю. Балон газовий Cascade Designs 450 г IsoPro Canister - Europe (різьбовий) , Балон газовий Cascade Designs 450 г IsoPro Canister - Europe (різьбовий) і Балон газовий Cascade Designs 450 г IsoPro Canister - Europe (різьбовий) від знаменитих світових виробників 2746 Ви знайдете в нашому розділі Газові плити й пальники . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Газові плити й пальники . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн