Газонокосарка електрична MTD SMART 32E

КОД ТОВАРУ: 76938
  • Газонокосарка електрична MTD SMART 32E
Газонокосарка електрична MTD SMART 32E
Особливості газонокосарки: новинка 2013, електрична, малогабаритна, невелика вага, хороша маневреність, ідеальна для скошування трави, дуже проста в експлуатації, оптимальна робоча ширина скошування, можливість вибору висоти стрижки, безпечна в експлуатації, легко поміщається в багажнику автомобіля. Харчування: від мережі. Тип двигуна: електричний. Потужність двигуна 1000 Вт. Ширина захоплення (см): 30, 5. Висота скошування: 2-6 см. Обсяг травозбірника: 28 л. Вага: 12 кг. Діаметр шин, передніх / задніх: 13/16 см. Матеріал корпусу: поліпропілен. Ріжуча система: сталевий ніж. Регулювання висоти: 3 позиції.
MTD
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 519 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 336 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип приладу
газонокосарка
Тип двигуна
Електричний
Потужність
до 1000 Вт
Обсяг травозбірника
до 30 л
Вага
5 - 15 кг
АРТИКУЛ
4008423855708
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Газонокосарка електрична MTD SMART 32E призначена для скошування трави на невеликих газонах і присадибних ділянках. Операції по зрізу рослинності ця газонокосарка виконує якісно, з максимальною точністю і акуратністю. Ефективність ця забезпечена тим, що ніж створює посилений повітряний потік. Травосбонік заповнюється раціонально, його обсяг становить 28 л.
Газонокосарка електрична MTD SMART 32E приводиться в рух завдяки мотору номінальної потужності 1000 Вт. Завдяки захисту від перегріву цей мотор здатний довго і інтенсивно працювати. Безпека при роботі з цим інструментом гарантується блокуванням випадкового включення, а також механічним гальмом, який спрацьовує миттєво. Це газонокосарка відрізняється високими технічними характеристиками і гарантує прекрасний результат роботи.


Особливості газонокосарки:
- новинка 2013;
- електрична;
- малогабаритна;
- невелика вага;
- хороша маневреність;
- ідеальна для скошування трави;
- дуже проста в експлуатації;
- оптимальна робоча ширина скошування;
- можливість вибору висоти стрижки;
- безпечна в експлуатації;
- легко поміщається в багажнику автомобіля.

Газонокосарка електрична MTD SMART 32E - гарантує прекрасний результат роботи!

Характеристики:
Харчування: від мережі.
Тип двигуна: електричний.
Потужність двигуна 1000 Вт.
Ширина захоплення (см): 30, 5.
Висота скошування: 2-6 см.
Обсяг травозбірника: 28 л.
Вага: 12 кг.
Діаметр шин, передніх / задніх: 13/16 см.
Матеріал корпусу: поліпропілен.
Ріжуча система: сталевий ніж.
Регулювання висоти: 3 позиції.


Виробник: MTD.
MTD - скорочена абревіатура англійських слів The Modern Tool and Die Company (сучасний інструмент і лиття), з головним офісом в Клівленді, Огайо. Є одним з найбільших виробників моторизованого садового обладнання в світі. MTD Products Inc. була створена в 1932 році і залишається приватною компанією. MTD своєю лінійкою садової техніки здатна задовольнити потребу як любителя, так і професіонала. Кожен бренд має свої якості і властивості, які чудово доповнюють один одного, формуючи асортимент техніки для саду та городу, починаючи від електричних газонокосарок до культиваторів, снігоприбирачів і тракторів і закінчуючи ручним інструментом. І все це розраховано на будь-якого споживача до свого смаку і достатком.


Газонокосарка електрична MTD SMART 32E купити за вигідною ціною 2 519 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Товары для сада и огорода таких торгових марок, як наприклад: MTD в онлайн каталозі Терра Спорт
Газонокосарка електрична MTD SMART 32E

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Газонокосарка електрична MTD SMART 32E"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для саду та городу

Давно мрієте зайнятися спортом? Газонокосарка електрична MTD SMART 32E буде Вашим першим кроком. В « Товари для саду та городу » є все, що необхідно спортсмену. Товари для саду та городу здивує Вас своєю якістю. Еспандер кистьовий малий Champion (А00294) - синій , Еспандер кистьовий малий Champion (А00294) - синій і Еспандер кистьовий малий Champion (А00294) - синій від знаменитих світових виробників 2876 Ви знайдете в нашому розділі Товари для саду та городу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Товари для саду та городу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн