Гантель складальна хромована 15 кг

КОД ТОВАРУ: 61872
  • Гантель складальна хромована 15 кг
  • Гантель складальна хромована 15 кг - Фото №2
Гантель складальна хромована 15 кг
Гантель атлетична хромована. Набірний механізм дозволяє підібрати належну навантаження для різних видів жиму. Хромована складальна гантель - це прекрасний вибір для тренувань, як в тренажерних залах, так і в домашніх умовах. Ручка моделі володіє спеціальною анатомічною формою, яка забезпечує надійний і зручний хват, не дозволяючи їй вислизати під час вправ.
Другие
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 225 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 164 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сріблястий
Тип
Набірні
Вага 1 гантелі, кг
15
Покриття 
хромовані
Діаметр грифа 
25 мм
Комплектація 
1 гантель
АРТИКУЛ
665-572-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Хромована складальна гантель - це прекрасний вибір для тренувань, як в тренажерних залах, так і в домашніх умовах. Ручка моделі володіє спеціальною анатомічною формою, яка забезпечує надійний і зручний хват, не дозволяючи їй вислизати під час вправ. Обважнювачі гантелі виконані з використанням хромованого покриття, завдяки чому вони не тільки відмінно виглядають, але і захищені від корозії, подряпин і є вкрай стійкими до зносу. Модель також оснащена спеціальними гвинтовими замками, які надійно закріплюють обважнювачі, роблячи тренування абсолютно безпечною.

Хромована складальна гантель - вагомий підхід!

Вага гантелі: 15 кг


Гантель складальна хромована 15 кг підібрати і купити за реальною ціною 1 225 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Наборные гантели таких торгових марок, як наприклад: Другие в електронному магазині Terra Sport
Гантель складальна хромована 15 кг Гантель складальна хромована 15 кг - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гантель складальна хромована 15 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Складальні гантелі

Давно хочете зайнятися фігурою? Гантель складальна хромована 15 кг допоможе почати легко. В « Складальні гантелі » є все, що Вам знадобиться. Складальні гантелі обрадує Вас своєю надійністю. Гантелі складальні композитні Newt Rock Pro-R 2 шт по 21,5 кг , Гантелі складальні композитні Newt Rock Pro-R 2 шт по 21,5 кг і Гантелі складальні композитні Newt Rock Pro-R 2 шт по 21,5 кг від кращих світових постачальників 1252 Ви зможете знайти в нашій лінійці Складальні гантелі . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Складальні гантелі . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн