Футболка жіноча Nike Miler SS Crew Top

КОД ТОВАРУ: 77675
  • Футболка жіноча Nike Miler SS Crew Top
  • Футболка жіноча Nike Miler SS Crew Top - Фото №2
Футболка жіноча Nike Miler SS Crew Top
Особливості футболки: жіноча, спортивна, округла горловина, підходить для бігу, висока якість, ідеальний силует, декорована світловідбиваючими елементами, плоскі шви, комфортна для тіла, тканину відводить вологу. Матеріал: поліестер, спандекс. Розміри: L / M / S / XS.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
549 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 73 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
Розмір
XS, S, M, L
Тип
Футболки
Тип футболки
З коротким рукавом
АРТИКУЛ
519829-639
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футболка жіноча Nike Miler SS Crew Top підходить для занять бігом. Вона оптимально облягає тіло, не сковуючи рухів. Її щільність і еластичність сприяють поліпшенню мобільності тіла під час пробіжки. Для силуету футболки характерна плавність ліній. Кругла горловина зсередини оброблена стрічкою, що оберігає її від швидкого зносу.
Футболка жіноча Nike Miler SS Crew Top забезпечить вам справжній комфорт під час тренування. "Дихаюча" тканина футболки Dri-FIT UV відводить від тіла зайву вологу, дозволяючи йому залишатися сухим. Вона абсолютно не сковує діапазон рухів спортсмена, а її внутрішні шви не подразнюють шкіру. Сучасний силует футболки, якісна обробка її деталей, наявність непомітних декоративних елементів дозволяють віднести її до розряду найбільш стильною спортивного одягу. До того ж Nike - це бренд, давно вже не потребує зайвому поданні. Важливо те, що футболка декорована світловідбивними деталями, що дозволяють використовувати її для бігу в будь-який час доби.

Особливості футболки:
- жіноча;
- спортивна;
- округла горловина;
- підходить для бігу;
- висока якість;
- ідеальний силует;
- декорована світловідбиваючими елементами;
- плоскі шви;
- комфортна для тіла;
- тканина відводить вологу.

Футболка жіноча Nike Miler SS Crew Top - ідеальний силует, висока якість!

Характеристики:
Матеріал: поліестер, спандекс.
Розміри: LM / S / XS.

Виробник: Nike (США).

Всесвітньо відома американська компанія, заснована в 1964 році. Вважається найціннішою торговою маркою в спортивній індустрії. Nike є офіційним спонсором багатьох спортсменів і спортивних команд по всьому світу. Якість вироблених нею спортивних товарів - бездоганно.


Футболка жіноча Nike Miler SS Crew Top купити за вигідною ціною 549 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Женские футболки и майки таких торгових марок, як наприклад: Nike в інтернет-магазині Терраспорт
Футболка жіноча Nike Miler SS Crew Top Футболка жіноча Nike Miler SS Crew Top - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футболка жіноча Nike Miler SS Crew Top"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі футболки та майки

Давно мрієте зайнятися спортом? Футболка жіноча Nike Miler SS Crew Top буде Вашим першим кроком. В « Жіночі футболки та майки » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі футболки та майки здивує Вас своєю якістю. Футболка жіноча Nike Miler LS Top зелений , Футболка жіноча Nike Miler LS Top зелений і Футболка жіноча Nike Miler LS Top зелений від знаменитих світових виробників 2150 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі футболки та майки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі футболки та майки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн